Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Witamy najmłodszych bolesławczan (15)!
~kajtek niezalogowany
20 lutego 2014r. o 9:13
Policzyłem sobie wszystkich "bolesławczan" wykreowanych ponoć przez "czanina" Marka Schernera, a z upodobaniem zastosowanych przez "krakowszczanina" Marcina Marczewskiego.
Sumując wprost i wspak, nigdy nie doliczyłem do PIĘTNASTU Marcinie Marczewski ;)
Zauważyłem również interesujący fakt.
Kazimierz Marczewski nie podpisuje się pod hasłem
"bolesławczanin".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9369
#samosia nieaktywny
20 lutego 2014r. o 9:19
Ale ja tu nie widzę nic dziwnego - nie każdy rodzic chce, by jego dziecko pojawiło się na zdjęciu.... Dlatego, chociaż 15 się urodziło, zdjęć jest tyle, ile zgód na nie...
~kajtek niezalogowany
20 lutego 2014r. o 9:24
samosia napisał(a): Ale ja tu nie widzę nic dziwnego - nie każdy rodzic chce, by jego dziecko pojawiło się na zdjęciu.... Dlatego, chociaż 15 się urodziło, zdjęć jest tyle, ile zgód na nie...

Czyli Twoim zdaniem "(15)" odnosi się do liczby urodzonych dzieci w danym okresie, a nie "odcinka serialu", który od stycznia tego roku nosi nazwę "bolesławczanie" ?
~ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 9:32
A nie przyszło Ci do głowy, że to może być piętnasta "odsłona" witania bolesławczan? Myślenie nie boli.
~kajtek niezalogowany
20 lutego 2014r. o 9:41
~ napisał(a): A nie przyszło Ci do głowy, że to może być piętnasta "odsłona" witania bolesławczan? Myślenie nie boli.

"Sumując wprost i wspak, nigdy nie doliczyłem do PIĘTNASTU Marcinie Marczewski ;) "
4635
#naataliia nieaktywny
20 lutego 2014r. o 10:21
nienawidze tej formy "bolesławczan" jest twarda, ciężka i brzydko brzmiąca ! Nie mozemy zostać przy pierwotnej ?
~Bolecnauta niezalogowany
20 lutego 2014r. o 10:23
~kajtek napisał(a):
~ napisał(a): A nie przyszło Ci do głowy, że to może być piętnasta "odsłona" witania bolesławczan? Myślenie nie boli.

"Sumując wprost i wspak, nigdy nie doliczyłem do PIĘTNASTU Marcinie Marczewski ;) "

Musisz nauczyć się liczyć, ja sprawdzałem to 15 wydanie tej strony.
~ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 10:36
Tylko, że wcześniej napisałeś:
~kajtek napisał(a): Policzyłem sobie wszystkich "bolesławczan" ...

Siejesz ferment gdzie popadnie, a do 15 dobrze policzyć nie umiesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza