Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wójt Gminy Gromadka w niedziele służbowym Autem.

~ niezalogowany
2 maja 2014r. o 13:05
~Wydepilowane jądra napisał(a): W polsce jest 1500 karetek pogotowia,a samochodów służbowych ponat 3500 szt.I co wy na to ??

skąd to wiesz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sąsiad niezalogowany
2 maja 2014r. o 14:27
cały czas narzekacie na niego, że nic nie robi że wszedzie zatrudnia swoją rodzine a sami go wybraliście i znów go pewnie wybierzecie i dalej bedziecie guzik mieli no może jeszcze bardziej dziurawe drogi :)
~Ronin niezalogowany
2 maja 2014r. o 23:44
Ale on tak jeździ od zawsze i taka jest prawda , ale może w końcu ktoś się temu przyjrzy , a ludzie może wreszcie przejrzą na oczy kogo wybrali sobie na wójta.
~Wąski 27 niezalogowany
3 maja 2014r. o 0:19
Jeżeli osoba startująca do statusu wójta,próbuje meldować osoby na ternie gminy tylko dlatego,żeby w określony sposób brały udział w głosowaniu to wychodzi na to ,że ktoś chce mieć większość na koniec wyborów i to nie jest nic dziwnego,Ostatnio Rosja transportowała z Moskwy swoich obywateli na Krym aby zwiększyć liczebność na swoją korzyść. To się udało i udaje się dalej, ponieważ nikt nie reaguje na takie zdarzenia, smutne ale prawdziwe. Niedawno w Nowej Kuźni było zebranie na ,którym wójt mówił o wymianie nawierzchni drogi na nową,ponieważ na tej już nie da się iść a co dopiero jechać lecz remontu nie widać.Zapowiedzi wójta się nie sprawdzają,mówił on jednak ,że droga będzie remontowana po świętach ale nie powiedział po jakich i w którym roku :) Mieszkańcy gminy nadal będą wymieniać zawieszenie w swoich autach po tygodniu jazdy do pracy bo taki już nasz los,zarabiamy na amortyzację do samochodów...:(
~Wąski 27 niezalogowany
3 maja 2014r. o 0:35
Widzę tu obrońcę osoby ,która robi coś tylko wtedy jak trzeba wybierać między nim a nim :) HeHeHe ;) Powiedz mi do czego mi taki wójt jak nie mogę go wybrać samowolnie tylko on sam się wybiera. Zrobi festyn w kilku wioskach,ludzie się zabawią i co już , już jest super bo co moralnie stoimy wyżej, to jakaś farsa :( Osoba po studiach to wcielenie zrozumienia i przychylności na niedobory innych bo nie każdego stać na taki luksus ,ale jak ktoś pije kawę z rektorem uczelni to już inna ,specjalna ,wyjątkowo sarkastyczna droga dla ludzi co się starają na swoje wyniki.wiem,wiem mgr się robi 5 lat a doktora jeszcze 2 dodać ale żeby doktora po sześciu to już trzeba z prezesem kghm-u,kawkę pić :)
~nikt ważny niezalogowany
3 maja 2014r. o 8:37
~Wąski 27 napisał(a): ...wiem,wiem mgr się robi 5 lat a doktora jeszcze 2 dodać ale żeby doktora po sześciu to już trzeba z prezesem kghm-u,kawkę pić :)

a kto ci powiedział że Wójt ma tytuł doktora jakiejkolwiek nauki?
Pamiętaj że nie pytam o bajki tylko o nagie fakty...
~Ronin niezalogowany
3 maja 2014r. o 9:01
Nie wiem jak teraz z tym jego doktoratem , ale jak tylko go rozpoczął to już się chwalił ,że ma doktorat :) i to akurat słyszałem i widziałem. Żenada ;( , ponieważ taki stopień do czegoś zobowiązuje a nie tylko ten jego słowo tok i gadanie w kółko tego samego. A do poprzedniej wypowiedzi to na prawdę niech ktoś się przyjrzy tym meldunkom przed wyborczym.
~nikt ważny niezalogowany
3 maja 2014r. o 9:06
tak robi wielu ludzi startujących na podobne stanowiska, czy jest to nieuczciwe, na pewno. ale czy jest nielegalne?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza