~Halina napisał(a): a powiedzcie po co Darek chodzi co niedziele do kościoła w Nowej Kuźni i w Osłej?No chyba nie po to żeby się modlić bo przecież on ma inna wiarę ;( tylko głosy się liczą
~pilny napisał(a): Wójt Dariusz P. kolejny raz melduje przypadkowe osoby np. p. Rolnika z Wierzbowej(bezdomnego) aby tylko dalej być przy KORYCIE a "pracowity to on jest , bo pracuje nie tylko w niedzielę , ale bez urlopu od 8 lat" ale to już nas kosztowało 35500 zł , a za obecną kadęcje to już 50.000 zł BRAWO dalej GO wychwalajcie!!!
~ napisał(a): Polska dla mądrych ludzi !!!!!!!!!!! To już trzecie forum żeby tylko pogrążyć Pawliszczego i zrobić wszystko żeby nie był Wójtem trzeciej kadencji . Możecie mieć tysiąc for i tematów możecie dalej.pisać te śmieci i kłamstwa wysane z palca . Pawliszczy i tak wygra każdy widzi ile zrobił dla całej gminy . Wstyd tylko że tacy ludzie mieszkają w tej.gminie jak Wy !"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Darek głową do góry i do przodu Wygraj !!!!!!!!!!!!!!!!!
~halo. napisał(a): Żałosne ! czytać obelgi na waszego wójta Darka. Zapomnieliście co było kiedyś ?.Kto zmienił tą wiochę w przyjemną dla oka wieś. Mieszkałem w Gromadce ,spędziłem swoją młodość. Dziś wstyd się przyznać że,tam się wychowałem . Jest w niektórych z was tyle jadu !. Co się dzieje?
~halo. napisał(a): Żałosne ! czytać obelgi na waszego wójta Darka. Zapomnieliście co było kiedyś ?.Kto zmienił tą wiochę w przyjemną dla oka wieś. Mieszkałem w Gromadce ,spędziłem swoją młodość. Dziś wstyd się przyznać że,tam się wychowałem . Jest w niektórych z was tyle jadu !. Co się dzieje?jesli chodzi o przyjemna dla oka wies to , sadze ze chodzi i o CENTRUM ?? zajrzyj glebiej to zobaczysz dlaczego ludzie maja zal :>
~osa napisał(a): tylko zacofane łemki bedą popierać Pawliszczego krętacza !! :>