Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wójt Gminy Gromadka w niedziele służbowym Autem.

~~ niezalogowany
6 listopada 2014r. o 20:24
~Halina napisał(a): a powiedzcie po co Darek chodzi co niedziele do kościoła w Nowej Kuźni i w Osłej?No chyba nie po to żeby się modlić bo przecież on ma inna wiarę ;( tylko głosy się liczą

Twoja wiedza jest marna, Halino. Grekokatolicy są takimi samymi katolikami, za jakich my się uważamy. Jaka to inna wiara??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 listopada 2014r. o 20:55
Służbowe auto jest po to żeby nim jeździć to proste rodziny nim nie wozi na zakupy też nie jeździ tylko załatwia sluzbowe sprawy czy to niedziela czy święta . Na drodze nieraz go ludzie zatrzymują i proszą o pomoc i nie patrzy czy to niedziela czy święta .
~kop niezalogowany
6 listopada 2014r. o 21:45
~pilny napisał(a): Wójt Dariusz P. kolejny raz melduje przypadkowe osoby np. p. Rolnika z Wierzbowej(bezdomnego) aby tylko dalej być przy KORYCIE a "pracowity to on jest , bo pracuje nie tylko w niedzielę , ale bez urlopu od 8 lat" ale to już nas kosztowało 35500 zł , a za obecną kadęcje to już 50.000 zł BRAWO dalej GO wychwalajcie!!!

:P :P
~halo. niezalogowany
6 listopada 2014r. o 22:13
Żałosne ! czytać obelgi na waszego wójta Darka. Zapomnieliście co było kiedyś ?.Kto zmienił tą wiochę w przyjemną dla oka wieś. Mieszkałem w Gromadce ,spędziłem swoją młodość. Dziś wstyd się przyznać że,tam się wychowałem . Jest w niektórych z was tyle jadu !. Co się dzieje?
~dzidzio niezalogowany
6 listopada 2014r. o 23:25
~ napisał(a): Polska dla mądrych ludzi !!!!!!!!!!! To już trzecie forum żeby tylko pogrążyć Pawliszczego i zrobić wszystko żeby nie był Wójtem trzeciej kadencji . Możecie mieć tysiąc for i tematów możecie dalej.pisać te śmieci i kłamstwa wysane z palca . Pawliszczy i tak wygra każdy widzi ile zrobił dla całej gminy . Wstyd tylko że tacy ludzie mieszkają w tej.gminie jak Wy !"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Darek głową do góry i do przodu Wygraj !!!!!!!!!!!!!!!!!

A co wy za znaki używacie za ksywki, w przybliżeniu prawdę piszecie czy kłamstwa, jak te sześć punktów programma redio ErewańDaro?
~~~~ a co mi tam "mogie" cztery użyć następnym razem.
~ niezalogowany
6 listopada 2014r. o 23:45
~halo. napisał(a): Żałosne ! czytać obelgi na waszego wójta Darka. Zapomnieliście co było kiedyś ?.Kto zmienił tą wiochę w przyjemną dla oka wieś. Mieszkałem w Gromadce ,spędziłem swoją młodość. Dziś wstyd się przyznać że,tam się wychowałem . Jest w niektórych z was tyle jadu !. Co się dzieje?

mało wiesz
~kulfon niezalogowany
7 listopada 2014r. o 10:39
~halo. napisał(a): Żałosne ! czytać obelgi na waszego wójta Darka. Zapomnieliście co było kiedyś ?.Kto zmienił tą wiochę w przyjemną dla oka wieś. Mieszkałem w Gromadce ,spędziłem swoją młodość. Dziś wstyd się przyznać że,tam się wychowałem . Jest w niektórych z was tyle jadu !. Co się dzieje?
jesli chodzi o przyjemna dla oka wies to , sadze ze chodzi i o CENTRUM ?? zajrzyj glebiej to zobaczysz dlaczego ludzie maja zal :>
~ niezalogowany
7 listopada 2014r. o 11:23
~osa napisał(a): tylko zacofane łemki bedą popierać Pawliszczego krętacza !! :>

tylko prostaki i prymitywy kompletne mogą coś podobnego napisać
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza