Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepszy pracodawca w Bolesławcu

~ niezalogowany
9 lipca 2014r. o 18:25
~dekarz napisał(a): Ty nie mieszaj ludziom w głowach .
Najlepszy jest RAF-BUD 2 i basta.To mała firma i bardzo ciężko tam o pracę ale jak już masz szczęście to nigdzie nie jest lepiej.W internecie jest kontakt każdy może sam sprawdzić.

On nie miesza ludziom w głowach ,tak naprawdę jest w Baderze,przed chwilą rozmawiałam z osobą z mojej rodziny,która tam pracuje i zapytałam o te wszystkie rzeczy i potwierdziła oprócz darmowych obiadów,z zaznaczeniem ,że te obiady mogą być darmowe ale na innych działach,natomiast siłownia,aerobik ,jakieś tam inne ćwiczenia ,pływanie też to jest za darmo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12035
#rutinoskorwin nieaktywny
9 lipca 2014r. o 18:42
obiady w baderze to jest zart :D ale reszta tzn silownia to byla zawsze. Dostaje sie wejscia na silownie jakoms tam chyba do tej co jest na bks, ale nie pamietam dokladnie. Kiedys mi kumpel gadal. Ale obiady to jest zart :D
~ niezalogowany
9 lipca 2014r. o 23:06
wczasy pod gruszą przesadziłeś , talony na święta były od 400 do 800 obiady są ,jak sobie zapłacimy np.za chinola, no i te ośrodki nad morzem...ale poza tym reszta to prawda ;)
~obywatel bc niezalogowany
10 lipca 2014r. o 6:17
To ile można zarobić w baderze. Umowa o pracę jest na czas nieograniczony?? Wypłata rozumiem w całości na papierze.
11564
#wilczek nieaktywny
10 lipca 2014r. o 8:31
~zadowolony napisał(a): Bez wątpienia najlepszą firmą jest bader , dba o swoich pracownikow np; osrodki wczasowe nad morzem , wczasy pod gruszą,kolonie dla dzieci ,paczki na swieta i talony w wysokosci 1500zl.Praca letka , latwa i przyjemna w milym otoczeniu , klimatyzowane pomieszczenia , codziennie sa pyszne obiady na stołowce przyzakładowej za darmo ,dobre zarobki plus premie kwartalne.Najwieksze szczescie mnie spotkało gdy przyjeli mnie tam do pracy a dostac sie niejest łatwo ,poprostu bader ratuje nam zycie

Mnie tylko zainteresowało zdanie ze nie jest łatwo sie tam dostać. To człowieku jakie ty masz wykrztalcenie i doświadczenie zawodowe ze nie było Ci łatwo sie tam dostać? Tam biorą bardzo często z ulicy albo z polecenia innego pracownika. Sztuka sie liczy
~sąsiad do wilczek niezalogowany
10 lipca 2014r. o 9:11
wilczek a ty gamoniu jakie masz wykształcenie że piszesz wykształcenie przez RZ I PEWNIE JESTEŚ JAKIMŚ LIDEREM W Baderze :D
~dekarz niezalogowany
10 lipca 2014r. o 10:02
Najlepszym pracodawcom jest pani Basia z Raf-bud 2
Tam wszyscy pracują legalnie .
Nie dają wczasów ani obiadów ale za to bardzo dobrze i w terminie płacą.
~zadowolony niezalogowany
10 lipca 2014r. o 11:33
~dekarz napisał(a): Najlepszym pracodawcom jest pani Basia z Raf-bud 2
Tam wszyscy pracują legalnie .
Nie dają wczasów ani obiadów ale za to bardzo dobrze i w terminie płacą.
ailu pracownikow zatrudnia ta pani Basia a ilu Bader wiec bader jest lepszy naj lepszy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza