Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepszy pracodawca w Bolesławcu

~pracodawca niezalogowany
10 lipca 2014r. o 11:49
Najlepszym pracodawcą będziesz sam dla siebie :
1. sam sobie opłacisz ZUS
2. sam sobie opłacisz podatki
3. sam sobie wyznaczysz pensję
4. sam sobie zapłacisz urlopowe
5. nikt Ci nie zabroni pracować 18h/ dobę

ja mogę podpisać umowy z pracodawcą takim jak Ty na wykonywanie u mnie usługi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Beata niezalogowany
10 lipca 2014r. o 11:55
~obywatel bc napisał(a): To ile można zarobić w baderze. Umowa o pracę jest na czas nieograniczony?? Wypłata rozumiem w całości na papierze.

Umowa o pracę w baderze TYLKO na czas określony, wypłata w całości na papierze-nie ma innej możliwości tam, nadgodziny płatne jak się należy, ja mam ok.2tyś na rękę bez nadgodzin po 10 latach pracy.
~ niezalogowany
10 lipca 2014r. o 12:14
~zadowolony napisał(a):
~dekarz napisał(a): Najlepszym pracodawcom jest pani Basia z Raf-bud 2
Tam wszyscy pracują legalnie .
Nie dają wczasów ani obiadów ale za to bardzo dobrze i w terminie płacą.
ailu pracownikow zatrudnia ta pani Basia a ilu Bader wiec bader jest lepszy naj lepszy

Tego nie wiadomo.Ale u Pni Basi kręci się na budowie mnóstwo ludzi .To znaczy że musi być porządna firma.Wszyscy bardzo sobie chwalą .
Zapytaj sam panią Basie .Firma jest super.
~ niezalogowany
10 lipca 2014r. o 23:06
wynagrodzenie w Baderze zalezy od przepracowanych dni jak jest normalny miesiąc i nie pracuje się powiedzmy od pól... roku z premią mozna spokojnie zarobić 2000 wszystkie soboty wolne ,bo to czy przyjdziesz w sobotę to odzielny temat
11564
#wilczek nieaktywny
11 lipca 2014r. o 6:56
~sąsiad do wilczek napisał(a): wilczek a ty gamoniu jakie masz wykształcenie że piszesz wykształcenie przez RZ I PEWNIE JESTEŚ JAKIMŚ LIDEREM W Baderze :D

Gamon to Ciebie robił i nie nauczył dobrego zachowania. Kazdy moze strzelić literówke, pisząc szybko, na telefonie w przerwie na papierosa ale ty pewnie tego nie zrozumiesz panie idealnie anonimowy ;) w baderze nie pracuje tak dla twojej wiadomości
~Robinson Cruzoe niezalogowany
11 lipca 2014r. o 12:33
A jaki jest najlepszy pracodawca w branży motoryzacyjnej w BOL ? Części / mechanika ?
~pracowity niezalogowany
11 lipca 2014r. o 16:11
Najlepsza praca jest w Verso Plus.Można wyjechać na delegację,dostać w mordę,kopa być duszonym inie otrzymać pensji.W zamian usłyszy się mnóstwo obelg.
~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 17:01
Najlepszym pracodawcą i tak jest Hans Peter Zehnder, przynajmniej dba o menadżerów i nie pozwala im dawać podwyżek pracownikom tylko każe nabijać kasę swojej firmie i robić jak najwięcej jak najmniejszym kosztem...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza