Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w niemczech

1799
#koehl nieaktywny
10 sierpnia 2014r. o 0:13
świetna stawka,żyć nie umierać!!!

Dopisane 10.08.2014r. o godz. 00:13:

za 20 złotych na godzinę za granica i za domem to naprawdę się opłaca-jednym słowem praca społeczna!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4924
#artwild2 nieaktywny
10 sierpnia 2014r. o 0:18
cieniutko znajac niemiecki?? 20zł u nas zarobisz wiecej znajac jezyk ten.....
2900
#falco nieaktywny
10 sierpnia 2014r. o 7:16
nie bądz aż tak pazerny Paweł ;)

ktoś kto popracował troszkę w Niemczech wie o co chodzi a te sześć euro mówi wszystko za Ciebie :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
8507
#aga2 nieaktywny
10 sierpnia 2014r. o 7:50
z tego co wiem to najniższa stawka jaką musi zapłacić Helmut to 8,50 euro :)
1799
#koehl nieaktywny
10 sierpnia 2014r. o 9:23
aga2 napisał(a): z tego co wiem to najniższa stawka jaką musi zapłacić Helmut to 8,50 euro :)

dokładnie od lipca tak jest,ale nie u Pawła!!!
11222
#Amnesty nieaktywny
10 sierpnia 2014r. o 20:24
a Paweł to co - patyk od kaszanki?? Musi te 2,50 przytulić...
za darmo nie ma nic... :D :D :D :D

Dopisane 10.08.2014r. o godz. 20:24:

i ta ,,zwrastająca stawka" .....miód na duszę.... ;)
6336
#ciekawy nieaktywny
12 sierpnia 2014r. o 19:46
Słabo jesteście zorientowani w temacie 8,50 ale brutto. Tyle zarabiam w niemieckiej firmie. Jestem zarejestrowana opłacając wszystkie składki miesiecznie zarabiam 980euro. Mało gdzie zarobisz więcej chyba że na czarno. Nie liczę prac sezonowych bo ja pracuję 7,5 godz dziennie. Nie po 12-13 godzin jak na truskawkach albo szparagach
11222
#Amnesty nieaktywny
13 sierpnia 2014r. o 8:02
ciekawy napisał(a): Słabo jesteście zorientowani w temacie 8,50 ale brutto. Tyle zarabiam w niemieckiej firmie. Jestem zarejestrowana opłacając wszystkie składki miesiecznie zarabiam 980euro. Mało gdzie zarobisz więcej chyba że na czarno. Nie liczę prac sezonowych bo ja pracuję 7,5 godz dziennie. Nie po 12-13 godzin jak na truskawkach albo szparagach

to ty jesteś słabo zorientowana i w dodatku robisz za śmieszną stawkę.
Nie ma takiej wypłaty o jakiej piszesz nawet za 7,5 godzin dziennie.
A za sezonówkę po 8 godzin dziennie przez 5 dni mogłem ci zaoferować 1270 euro . I to jest minimum a nie to , o czym piszesz....

Dopisane 13.08.2014r. o godz. 08:02:

i nie na czarno ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza