Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dlaczego ludzie przychodzą 5 min przed zamknięciem ?

12499
#Ripo nieaktywny
8 września 2014r. o 19:54
~Ala napisał(a): jestem ciekawa dlaczego ludzie przychodzą do marketu,sklepu,5 min przed zamknięciem czy tak ciężko zrozumieć że tam też ktoś pracuje i chce wyjść do domu po zakończeniu pracy,naprawde jak niewyrozumiałych nie brakuje !!!!

Zapamiętaj jedną maksyme droga koleżanko - "klient nasz pan"
nie ma klientów - nie ma sklepu, proste.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Reksio niezalogowany
8 września 2014r. o 20:22
W WBK znaleźli rozwiązanie. Jak było po zamknięciu to stała Pani sprzątająca przy drzwiach i otwierała drzwi, by ludzie, którzy zostali obsłużeni, mogli wyjść. Wstępu już natomiast dla nowych klientów nie było. ;] Jak ktoś chce to potrafi coś wymyślić, a jak siedzisz sama w sklepie, droga autorko, to trudno - jakoś przegryź dodatkowe minuty pracy. Jako klient mam prawo przyjść nawet minutę przed zamknięciem i w dobrym tonie byłoby mnie obsłużyć, a nie obrażać się na cały świat, że wyjdziesz kilka minut później. ;-)
~ja niezalogowany
8 września 2014r. o 21:11
Są dwie strony medalu-pracownicy,
i druga klienci. Klienci zazwyczaj też są pracownikami, albo u kogoś, albo u samych siebie.Ja np mam własną firmę, a co się z tym równa ciągle mi brakuje czasu, wiecznie coś: tu praca, tu do urzędu, tu dzieciaki do szkoły;ubierz, nakarm,przyprowadź, posprzątaj i ugotuj . Nie narzekam. Ale ludzie dzisiaj są wiecznie w pogoni za czymś-dlatego nie dziwcie się drodzy pracownicy, że czasem 5 min przed wchodzimy- doba ma za mało godzin:)
2900
#falco nieaktywny
8 września 2014r. o 21:16
co ty mi tu pieprzysz o ''dobrym tonie'' ?

a gdzie twój ten ''dobry ton'' skoro nie potrafisz zrozumieć kogoś kto przepracował powiedzmy TYLKO ustawowe osiem godzin ...

:>

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
8 września 2014r. o 21:20
falco napisał(a): a gdzie twój ten ''dobry ton'' skoro nie potrafisz zrozumieć kogoś kto przepracował powiedzmy TYLKO ustawowe osiem godzin ...

Racja!! :)

...pozdro :)
~ niezalogowany
8 września 2014r. o 21:21
dobrze prawisz Falco,aż żałuję że tu nie ma "lubię to"
~ niezalogowany
8 września 2014r. o 22:14
Skoro czas pracy urzędu,sklepu itp. jest np. w godzinach 8.00-16.00 to mogę sobie przyjść o 15.55.
Natomiast zdarzyła ni się sytuacja w wydziale komunikacji być 20 min przed zamknięciem urzędu i żywej duszy nie znalazłam!Mnie płacą za to aby swoje obowiązki wykonywać w godzinach ustalonych ale jak widać urzędników to nie dotyczy!!!! dla mnie to skandal!
~BAX niezalogowany
8 września 2014r. o 23:34
LAUDZIE SZANUJCIE CZYJŚ CZAS PRACY SAMI NIE JESTEŚCIE
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza