~Andy napisał(a):
Przecież on napisał wyraźnie: "Do czasu wyborów, co oczywiste, nie znajdziecie na portalu Bolec.Info relacji z politycznych wydarzeń pisanych przeze mnie."
Można się domyślać, że jeśli mu się uda to "zawieszenie" potrwa dłużej. Też nie wyobrażam sobie, żeby kandydat lub radny pisał o polityce co innego niż np. felietony czy swoje komentarze.
No to mnie rozśmieszyliście . Nie będzie pisał on , to napisze ta pani o pseudonimie "Mildzia". Ups .........przecież to żona tego pana , zdaje się :P Portal profesjonalistów , żenada. Obserwuję tych Państwa od kilku lat (głównie przez portale ) i mogę stwierdzić , że mają straszne parcie na to by zaistnieć i być kimś . Niestety Kochani na ludzki szacunek i zaufanie trzeba sobie zasłużyć ( co daje przełożenie na ilość wyborców). Jak na razie rozpoznawalni jesteście głównie z tego że wszędzie was pełno. Niestety nie zagłosuję na tego pana ani ja , ani nikt z mojej rodziny ( bliższej i dalszej). Uzasadnienie , proszę bardzo . Nie potrzebny nam kolejny polityk, który uważa że jest nieomylny i wszystko wie najlepiej . Jednego takiego już mamy , Roman się nazywa ... i starczy. Niestety jeżeli będzie politykował , tak jak moderuje ( usuwanie całych wpisów lub wycinanie części zdań tak by została bezładna papka), to nic dobrego z tego dla mieszkańców nie wyniknie .
Zmoderowano 10.09.2014 godz.20:14 - powód: topposting (moderator)