Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzemiński do Rady Powiatu
~PAblo niezalogowany
10 września 2014r. o 18:35
~majętny Stef napisał(a): W ogóle mnie to nie zaskoczyło. Wiedziałem że jakiś wyskoczy w ostatniej chwili, aby po nim dłużej nie jeździli ;)

Tyle, że to chyba jest pierwszy (albo jeden z pierwszych) kandydatów, który się ujawnia. Czyli będą po nim jeździli najdłużej:P

Ja popieram - bo boju jegomość!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
5529
#przekornick nieaktywny
10 września 2014r. o 18:42
Nigdzie nie widzę informacji "Artykuł Sponsorowany". Skoro zamierza Pan kandydować, a Redakcja udostępniła Panu aż tyle miejsca na "łamach" na przedstawienie swojej sylwetki, to czy to jest aby na pewno zgodne z etyką dziennikarską?

Czy zamiast tego nie powinien pojawić się krótki news od Redakcji, z informacją, że zamierza Pan kandydować, i w związku z powyższym, zawiesza Pan na ten czas współpracę z portalem i gazetą Bolec.info?

Pozdrawiam

~Spokojny niezalogowany
10 września 2014r. o 19:15
~obywatel bc napisał(a): Jak nie chodzisz na wybory to nie zabieraj w tej sprawie głosu. Najlepiej wyprowadzić się tam gdzie będziesz głosował i tam marudzić możesz jak to jest zle czy dobrze.

Te obywatel bc.(...) A swoje zdanie wypowiadał będę gdzie chcę i kiedy chcę. Żaden (...) nie będzie mi mówił, co mam robić i gdzie. Gdybyś nie zauważył to zdecydowana większość nie chodzi do wyborów. I co wszystkim się każesz wyprowadzić ? Idź głosuj, klaskaj, aż(...) z radości.

Zmoderowano 10.09.2014 godz.20:10 - powód: topposting oraz złośliwości (moderator)
2900
#falco nieaktywny
10 września 2014r. o 19:22
a mnie się wydaje że Jegomość mógłby mieć szansę na dokonanie czegoś (?)...
with a little help from my friends... ;)
nie wiem dlaczego ale życzę sukcesu :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Malec niezalogowany
10 września 2014r. o 19:39
A może to jest właśnie to? Może jakieś świeże pomysły wykiełkują. Czemu nie dać szansy?! Na pewno ktoś tamte dinozaury powinien podmienić. Mój głoś masz. Powodzonka.
~Wyborca czytający bolec. niezalogowany
10 września 2014r. o 19:56
~Andy napisał(a): Przecież on napisał wyraźnie: "Do czasu wyborów, co oczywiste, nie znajdziecie na portalu Bolec.Info relacji z politycznych wydarzeń pisanych przeze mnie."

Można się domyślać, że jeśli mu się uda to "zawieszenie" potrwa dłużej. Też nie wyobrażam sobie, żeby kandydat lub radny pisał o polityce co innego niż np. felietony czy swoje komentarze.

No to mnie rozśmieszyliście . Nie będzie pisał on , to napisze ta pani o pseudonimie "Mildzia". Ups .........przecież to żona tego pana , zdaje się :P Portal profesjonalistów , żenada. Obserwuję tych Państwa od kilku lat (głównie przez portale ) i mogę stwierdzić , że mają straszne parcie na to by zaistnieć i być kimś . Niestety Kochani na ludzki szacunek i zaufanie trzeba sobie zasłużyć ( co daje przełożenie na ilość wyborców). Jak na razie rozpoznawalni jesteście głównie z tego że wszędzie was pełno. Niestety nie zagłosuję na tego pana ani ja , ani nikt z mojej rodziny ( bliższej i dalszej). Uzasadnienie , proszę bardzo . Nie potrzebny nam kolejny polityk, który uważa że jest nieomylny i wszystko wie najlepiej . Jednego takiego już mamy , Roman się nazywa ... i starczy. Niestety jeżeli będzie politykował , tak jak moderuje ( usuwanie całych wpisów lub wycinanie części zdań tak by została bezładna papka), to nic dobrego z tego dla mieszkańców nie wyniknie .

Zmoderowano 10.09.2014 godz.20:14 - powód: topposting (moderator)
2900
#falco nieaktywny
10 września 2014r. o 20:00
z tym ostatnim akurat się zgadzam

ale każdy z nas ma jakieś minusy... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~kinia niezalogowany
10 września 2014r. o 20:12
~Wyborca czytający bolec. napisał(a): No to mnie rozśmieszyliście . Nie będzie pisał on , to napisze ta pani o pseudonimie "Mildzia". Ups .........przecież to żona tego pana , zdaje się :P Portal profesjonalistów , żenada. Obserwuję tych Państwa od kilku lat (głównie przez portale ) i mogę stwierdzić , że mają straszne parcie na to by zaistnieć i być kimś . Niestety Kochani na ludzki szacunek i zaufanie trzeba sobie zasłużyć ( co daje przełożenie na ilość wyborców). Jak na razie rozpoznawalni jesteście głównie z tego że wszędzie was pełno.

Pełno ich wszędzie bo po pierwsze mają taką pracę, opisują przecież to co się dzieje w regionie, a po drugie są aktywni, organizują różne akcje. Czy nie właśnie taki powinien być radny?

Zmoderowano 10.09.2014 godz.20:15 - powód: błąd cytowania (moderator)