~remo napisał(a): a co temat ci nie leży ?? właścicielem jesteś ?? porządek musi być !! i niech ludzie wyrażają swoje opinie :) a kotleta to sobie sam odgrzej jak ktoś zostawi w talerzu :)
~ napisał(a): I znów jełopy odgrzebują ten durny temat. Ileż można pisać o niczym. Błogosławiony nie mający nic do powiedzenia, który nie ubiera tego w słowa.
~ napisał(a):~ napisał(a): I znów jełopy odgrzebują ten durny temat. Ileż można pisać o niczym. Błogosławiony nie mający nic do powiedzenia, który nie ubiera tego w słowa.
Sam jesteś jełopem.
~ napisał(a): I znów odgrzewanie kotleta, dajcie spokój już zaraz zima... :-)polemika z kimś , kogo IQ jest nieco wyższe od temperatury pokojowej nie ma dla mnie meroterycznego znaczenia, a skoro sprawia to przyjemność szargania czyjegoś imienia i utrudnianie organizacji pracy to pamietaj że dobro powraca z potrojoną siłą,zło niestety też...a tak gwoli twojej ciekawosci byłam tam w restauracji latem jakieś cztery razy no może sześć i uwierz że życzę im powodzenia ...!!!
~remo napisał(a): a co temat ci nie leży ?? właścicielem jesteś ?? porządek musi być !! i niech ludzie wyrażają swoje opinie :) a kotleta to sobie sam odgrzej jak ktoś zostawi w talerzu :)sorry, powyższy komentarz dotyczy tego posta, nie połączyły mi się prawidłowo posty...
~remo napisał(a): a co temat ci nie leży ?? właścicielem jesteś ?? porządek musi być !! i niech ludzie wyrażają swoje opinie :) a kotleta to sobie sam odgrzej jak ktoś zostawi w talerzu :)sorry, powyższy komentarz dotyczy tego posta, nie połączyły mi się prawidłowo posty...