Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

zatarasowany chodnik przez stoliki pod pizzerią w Nowogrodźcu

~ niezalogowany
11 października 2014r. o 17:04
~remo napisał(a): a co temat ci nie leży ?? właścicielem jesteś ?? porządek musi być !! i niech ludzie wyrażają swoje opinie :) a kotleta to sobie sam odgrzej jak ktoś zostawi w talerzu :)

A moze Urząd Miejski sprzedał ten chodnik włascicielowi lokalu w ramach opłaty za zajęcie chodnika?

jak tak to chodnika nie ma i żale = budynek Ratusz 1
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 października 2014r. o 18:17
I znów jełopy odgrzebują ten durny temat. Ileż można pisać o niczym. Błogosławiony nie mający nic do powiedzenia, który nie ubiera tego w słowa.
~ niezalogowany
11 października 2014r. o 18:46
~ napisał(a): I znów jełopy odgrzebują ten durny temat. Ileż można pisać o niczym. Błogosławiony nie mający nic do powiedzenia, który nie ubiera tego w słowa.

Sam jesteś jełopem.
~ niezalogowany
11 października 2014r. o 18:49
Nowogrodziec z tego słynie pomówienie to jest na pierwszym miejscu,kilkanascie lat temu sprzedawałem kurczaki z rożna w Nowogrodzcu ze specjalnej przyczepy,po pierwsze kontrola sanepidu napuszczona przez konkurencję,pan ze znanej kawiarni -knajpy rozpowiadał ze sprzedaję kurczaki sprowadzone z ptasią grypą co trzecia osoba mi o tym mówiła,kontrola z urzędu miasta że kradnę prąd a przyczepa rożen na gaz a silniczek do obracania kurczaków na akumlator 12v Nowogrodziec to taka wioska że jeden drugiego by za 5 zł wykończył ;(
~ niezalogowany
11 października 2014r. o 18:53
~ napisał(a):
~ napisał(a): I znów jełopy odgrzebują ten durny temat. Ileż można pisać o niczym. Błogosławiony nie mający nic do powiedzenia, który nie ubiera tego w słowa.

Sam jesteś jełopem.

Czy to już szczyt twoich możliwości intelektualnych ??
~ niezalogowany
11 października 2014r. o 19:33
~ napisał(a): I znów odgrzewanie kotleta, dajcie spokój już zaraz zima... :-)
polemika z kimś , kogo IQ jest nieco wyższe od temperatury pokojowej nie ma dla mnie meroterycznego znaczenia, a skoro sprawia to przyjemność szargania czyjegoś imienia i utrudnianie organizacji pracy to pamietaj że dobro powraca z potrojoną siłą,zło niestety też...a tak gwoli twojej ciekawosci byłam tam w restauracji latem jakieś cztery razy no może sześć i uwierz że życzę im powodzenia ...!!!
~ niezalogowany
11 października 2014r. o 19:48
~remo napisał(a): a co temat ci nie leży ?? właścicielem jesteś ?? porządek musi być !! i niech ludzie wyrażają swoje opinie :) a kotleta to sobie sam odgrzej jak ktoś zostawi w talerzu :)
sorry, powyższy komentarz dotyczy tego posta, nie połączyły mi się prawidłowo posty...
~ niezalogowany
11 października 2014r. o 19:49
sorry, powyższy komentarz dotyczy tego posta, nie połączyły mi się prawidłowo posty...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza