Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szczepienia 5-latków

~ niezalogowany
21 września 2014r. o 22:19
Czy szczepienie dziecka, które ukończyło 5 rok zycia jest obowiązkowe? U mnie w przychodni doktor żąda podpisania zgody na szczepienie. Po co ta zgoda skoro jest ono rzekomo obowiązkowe? Wiem ze w przypadku odmowy jest podpisywane oświadczenie i wówczas sprawa jest kierowana do sanepidu, który ma prawo ukarać rodzica. Jak jest u was?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama niezalogowany
22 września 2014r. o 11:28
Mam to samo z obowiazkiem dla dziecka 9 lat. W ustawie niby obowiazkowe, juz sama niewiem, jak probowalam sie sprzeciwic w przychodni to potraktowali mnie jak intruza i nawrzeszczeli ze jestem nieodpowiedzilna. Ktos z was moze odmowil szczepienia???
~iluminati niezalogowany
22 września 2014r. o 11:49
każą podpisywać oświadczenia bo są powikłania poszczepienne(szczepionki to śmierć od karteli farmaceutycznych,poszukaj w sieci)ja swojego syna 5 lat nie zaszczepie i nie dam się zastraszyć przez lekarza cz sanepid .wrzuce wam tu oświadczenie dla lekarza jak jest taki mądry niech podpisze lub babka z sanepidu niech podpisze.kto będzie się opiekował chorym po szczepieni jak będą powikłania ?? ty matko ojcze i zasiłek 700zł przez 40 lat ,a kto zapłaci za drogie leki ty ojcze matko i kartele farmaceutyczne zawsze na wygranej.[img=1411379367_p820ied.gif]
~duch extazy niezalogowany
22 września 2014r. o 11:56
jeżeli nie podpiszesz zgody nic ci nie zrobią bo się boją,poszukaj w sieci są stowarzyszenia rodziców którzy nie szczepią,podałbym ci link do strony o nie szczepieniach ale moderator usónie poszukaj znajdziesz.
~ niezalogowany
22 września 2014r. o 12:08
Powiedziałam że skoro są obowiązkowe owe szczepienia to niech szczepią, ale bez mojej zgody. Nie chcę szczepić, ale skoro muszę to niech szczepią bez mojej zgody. Powiedziano mi że w takim przypadku sprawę kierują do sanepidu, który wezwie mnie na rozmowę, a potem po kolejnych odmowach wszczyna się sprawę. Co za popier....kraj! I to ma byc wolnośc? Stawiają nas pod ścianą i strzelają między oczy!
22 września 2014r. o 12:42
nie bójcie się sanepidu nic wam nie zrobią,tylko straszą ,nie podpisujcie ,szanuj życie i zdrowie twojego dziecka ty go urodziłaś to nie przykładaj ręki do jego śmierci przez szczepienia,postraszą i dadzą sobie spokój,szukaj tu zmianynaziemi.pl tam leży prawda
22 września 2014r. o 13:11
zapraszam na wykłady pani dr Majewskiej na temat szkodliwości szczepień i skąd się bierze autyzm,proszę szukać w sieci.
~Nie ważne kto niezalogowany
22 września 2014r. o 13:50
https://www.facebook.com/stowarzyszeniestopnop?fref=ts
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza