Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~- niezalogowany
30 listopada 2014r. o 12:56
Pewien radny to na pewno Kalus, odkąd od gminy dostał laptopa nie może z nim się rozstać. 3, 6 mln zł to z obligacji kwota na szkołę i salę w Wykrotach. Grunty ze strefy nie są zastawione. Szukaj dalej a dalej będziemy obnażać wasze kłamstwa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 listopada 2014r. o 13:13
~- napisał(a): Pewien radny to na pewno Kalus, odkąd od gminy dostał laptopa nie może z nim się rozstać. 3, 6 mln zł to z obligacji kwota na szkołę i salę w Wykrotach. Grunty ze strefy nie są zastawione. Szukaj dalej a dalej będziemy obnażać wasze kłamstwa.
Jak bedziecie obnażać klamstwa to rozumiem ktoś z urzędu został oddelegowany do prostowania informacji, proszę to robić pod nazwiskiem.

~BB niezalogowany
30 listopada 2014r. o 14:15
Grunty ze strefy nie są zastawione - jak twierdzisz. To czym są zabezpieczone obligacje? Albo zapytam jakie inne grunty poszły w zastaw?
~mieszkaniec niezalogowany
30 listopada 2014r. o 14:26
Widzę. ze (BB) znowu szuka co tu stwierdzic, zeby wyszło na jego. mierna to wydanie. ale swoim glosem warto w innych głowach przewrócic. Słabo Ci to idzie mam nadzieje, że może ktoś się zainteresuje Twoją osobą i kalumniamiktóre tak łatwo rzucasz.
~ niezalogowany
30 listopada 2014r. o 16:12
To nie grunty ze strefy są zabezpieczeniem. Zabezpieczeniem jest sama strefa i nie tylko :)
http://bip.nowogrodziec.pl/215/270/pytania-i-odpowiedzi-zwiazane-z-emisja-obligacji.html
~a niezalogowany
30 listopada 2014r. o 17:03
link jest bezmyślny , to nie jest związane z zabezpieczeniem obligacji
~@ niezalogowany
30 listopada 2014r. o 17:29
Osobiście burmistrza nie cierpię ale życzę mu żeby w gminie Nowogrodziec było jak najlepiej, bo żadna to satysfakcja jak gmina będzie zadłużana a mieszkańcom będzie coraz gorzej i drożej.Więc życzę sukcesów.
~BB niezalogowany
30 listopada 2014r. o 18:25
~mieszkaniec napisał(a): Widzę. ze (BB) znowu szuka co tu stwierdzic, zeby wyszło na jego. mierna to wydanie. ale swoim glosem warto w innych głowach przewrócic. Słabo Ci to idzie mam nadzieje, że może ktoś się zainteresuje Twoją osobą i kalumniamiktóre tak łatwo rzucasz.

Człowieku, co ty piszesz? Skąd się biorą twoje wnioski? Z głowy chyba nie. Jakie kalumnie, jakie pomówienia? Czy ty znasz znaczenie tych słów? mam prawo zadawać pytania i oczekiwać odpowiedzi. Mieszkam tutaj i zastanawiam się nad kondycją mojej gminy. Podaj przykład pomówienia i kalumni napisanej przeze mnie. Z datą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza