Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

UWAGA!!! Oszuści sprzedają płyty dla chorych dzieci

~ niezalogowany
30 października 2014r. o 14:57
Uwaga, pod pretekstem sprzedaży płyt na rzecz chorych dzieci chodzą po mieszkaniach i zbierają dane osobowe mieszkańców. Zanim wpuściłem do mieszkania poprosiłem o dane firmy z jakiej jest. Chodzi o BM Śmigielski Michał z Wrocławia. Opinie do zapoznania w necie. Jak wróciłem do drzwi to już obojga nie było w klatce. Sąsiadów straszyli poborem do wojska lub obiecywali płyty z papieżem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Edi niezalogowany
30 października 2014r. o 18:19
Ze 2 lata temu chodzili w Krzyżowej zbierali Rzekomo na studentów I też dawali płytę z papierzem za 20 zł
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 18:50
Na Łukasiewicza dzisiaj tez chodził jakiś cwaniak z listą do informacją o zbiórce dla dzieci. Pogoniłem go w cholerę !! :P
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 19:19
Zbiorki pieniędzy dokonywane przez chodzenie po domach ( nawet gdyby były prowadzone przez fundacje lub inne instytucje charytatywne) są z zasady nielegalne.
Każdy kto w takiej sprawie nachodzi mieszkańców (chociażby cel zbiórki był najszlachetniejszy) jest oszustem!!!
~ niezalogowany
30 października 2014r. o 19:22
Zwabić takiego do mieszkania, związać i wezwać policję :)
7612
bax
30 października 2014r. o 21:55
Dokładnie ...

Temat w górę i ostrzegajmy swoich rodziców,dziadków i krewnych nie posiadających internetu !

~ niezalogowany
30 października 2014r. o 23:16
~ napisał(a): Zwabić takiego do mieszkania, związać i wezwać policję :)
wygrzmotac w dupsko, a potem sprzedawac plyty z tego zdarzenia jako przestroge :D
~topsi niezalogowany
31 października 2014r. o 8:47
~ napisał(a):
~ napisał(a): Zwabić takiego do mieszkania, związać i wezwać policję :)
wygrzmotac w dupsko, a potem sprzedawac plyty z tego zdarzenia jako przestroge :D

:D :D :D !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza