Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nagroda 2000 zł.

~Tomasz niezalogowany
3 listopada 2014r. o 14:31
W nocy z dnia 2 na 3 listopada około godz 4 w Bolesławcu ul.Ceramiczna 12 miało miejsce włamanie do mojego garażu i kradzież.
Za informacje które przyczynia się do zatrzymania sprawców nagroda 2000 zł.
Tel.kontaktowy 507690734
Bardzo proszę o pomoc w ujęciu sprawców.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~on niezalogowany
3 listopada 2014r. o 17:33
co zgineło z garażu moze uda sie po tym dojsc do sprawców
~Tomasz niezalogowany
3 listopada 2014r. o 18:15
Zielona Kosiarka Viking
Kosa spalinowa Sthil
Grafitowy rower Scott Aspect 30
Żółto czarna gondola rowerowa dla dziecka
Rower damski w kolorze kremowym
Rower Arinos Grounder
Maszyna do szlifowania podłóg, talerzowa, Columbus
2820
#k1p nieaktywny
3 listopada 2014r. o 18:28
Wiem, że mleko już zostało wylane, ale zastanów się na przyszłość nad monitoringiem. Nie wiem w jakim stopniu, ale na pewno odstrasza to złodziei. Mam na prywatnej posesji monitoring garażu. Cztery kamery, dwie w środku, dwie na zewnątrz. Dysk twardy pozwalający na odtworzenie do dwóch tygodni wstecz. Wszystko działa zarówno w dzień jak i w nocy. Cały zestaw kupiony na Allegro za ok. 1000 zł. Moim zdaniem dobrze zainwestowane pieniądze.
Oby sprawa skradzionych rzeczy jak najszybciej się rozwiązała :-)
~Tomasz niezalogowany
3 listopada 2014r. o 18:53
Ulica jest monitorowana, jestesmy w trakcie sprawdzania materiałów.
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 18:54
k1p napisał(a): Wiem, że mleko już zostało wylane, ale zastanów się na przyszłość nad monitoringiem. Nie wiem w jakim stopniu, ale na pewno odstrasza to złodziei. Mam na prywatnej posesji monitoring garażu. Cztery kamery, dwie w środku, dwie na zewnątrz. Dysk twardy pozwalający na odtworzenie do dwóch tygodni wstecz. Wszystko działa zarówno w dzień jak i w nocy. Cały zestaw kupiony na Allegro za ok. 1000 zł. Moim zdaniem dobrze zainwestowane pieniądze.
Oby sprawa skradzionych rzeczy jak najszybciej się rozwiązała :-)

mogłabyś podać nazwę tego zestawu i jaka jest widoczność w nocy
??
~Tomasz niezalogowany
3 listopada 2014r. o 18:57
Ulica jest monitorowana, jestesmy w trakcie sprawdzania materiałów.
2820
#k1p nieaktywny
3 listopada 2014r. o 21:00
Do: IP: 83.26.170.**
W tej chwili nie jestem w stanie podać Ci konkretów, bo mam daleko do garażu i minął już jakiś czas od zakupu (kilka miesięcy), ale kupowaliśmy wszystko osobno, nie w gotowym zestawie, od jednego sprzedającego. Widoczność w nocy jest zadowalająca. Trudno jest mi to ocenić, bo żadne z nagrań nie zostało użyte w celu wyjaśnienia czegokolwiek, poza ustaleniem kotów, które wchodzą na ogród s.r.a.j.ą na trawę :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza