Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Skradziono samochód!!!!!

~P niezalogowany
3 marca 2015r. o 8:02
Naprawdę współczuje... , za dwa-trzy tygodnie dostanie Pan decyzje o umorzeniu sprawy z powodu nie wykrycia sprawcy :( (tak w Bolesławcu Policja szuka no chyba że miał gps jak niemieckie fury )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pinochet niezalogowany
3 marca 2015r. o 8:44
Nie dawno mojej kuzynce skradziono peugeota 206 z 1995 roku i auto po 2 miesiącach znaleziono w Hamburgu

Zmoderowano 05.03.2015 godz.17:35 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~Kamil niezalogowany
3 marca 2015r. o 9:00
Witam.Mi ukradli golfa IV https://www.facebook.com/photo.php?fbid=784112154975889&set=pcb.784113941642377&type=1&theater ale udalo sie odzyskac tylko silnik i przednie zawieszenie:)wspolczuje i zycze powodzenia.Jezeli to ta sama ekipa to radze poszukac w okolicach Weglinaca,Ruszowa,Piaseczna.Raczej sie juz cale nie znajdzie.Pozdrawiam i zycze powodzenia.
~ol niezalogowany
3 marca 2015r. o 10:33
Co to złodziej jak sie rzucił na takie coś ............pewnie rama potrzebna bo to koroduje niesamowicie .
~:) niezalogowany
3 marca 2015r. o 12:01
~cyklista napisał(a): Następnym razem spróbuj tysiąc razy dać wykrzyknik :P i nie podniecaj się tak bo ci żyłka strzeli. Szkoda, ze ukradł ktoś tą furę ale prawda jest jaka jest :] Grat to grat. Ja mam 5 latka za ok. 70 tysiaków i to też już jest grat.

Którego też może ktoś ukraść lub zniszczyć i zobaczymy co wtedy będziesz wypisywał ŁO....

Zmoderowano 05.03.2015 godz.17:32 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~cyklista niezalogowany
3 marca 2015r. o 12:30
~:) napisał(a):
Którego też może ktoś ukraść lub zniszczyć i zobaczymy co wtedy będziesz wypisywał ŁO....
Masz rację, dlatego napisałem, że szkoda... nie czytasz ze zrozumieniem, albo nie czytasz wszystkiego :] A w najgorszej sytuacji pójdę do ubezpieczyciela po kasę z AC.
~Melon niezalogowany
3 marca 2015r. o 12:49
Dziwi mnie wypowiedz ludzi,ktorzy pisza ze grat itp teksty.Kazdy kupuje auto na jakie go stac lub kto jakie lubi.Stary czy nowy szkoda kazdego auta,bo ktos je kupil za swoje zarobione pieniadze a ktos przyjdzie i go ukradnie.Ludzie ogarnijcie sie.
~ar.. niezalogowany
3 marca 2015r. o 14:00
"cyklista" wolał bym takiego grata i mieć frajde z jazdy i jakąś pasje niż twojego 5 latka od taty i wyjeżdzac z garazu raz na tydzien zeby przypadkiem nic sie nie zepsuło bo tato nie da na naprawe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza