PanM napisał(a): ... Programów nikt nie czyta i nikt ich nie ma.
Zgadza się Przemo. Ostatni sensowny program przedstawił Gliński , ale nikt nie przeczytał , oprócz kilku zapaleńców takich jak ja.
Robert Brzoza ma taki program , a i Konrad Daniel też , ale nikt nie czyta. Wymienieni panowie nie kandydują , ale warto ich posłuchać , choć młodsi od nas Przemo , to jednak mają wizję Polski . A ja, z Ich wizją się zgadzam :)
POpaprańce mogą sobie gadać u Sowy przy koniaczku h... d...i kamieni kupa , ale ja kocham ten kraj. I wqurwia mnie szalbiercze niby państwo.
Widzisz Przemo , nie ma co zazdrościć Skopaczównie rozdawnictwa naszej kasy. Ta głupia ci ... Ci chciałem powiedzieć Przemo , że pani Premier jest kolejnym sprzedajnym karierowiczem , podobnie jak jej guru, Słońce Peru , zwany gdzieniegdzie Wnuczkiem z Wermachtu :D Czwarta Rzesza przyjęła gościa na Prezydenta. To fakt , nie insynuacja :) To , że gówno może , to już mamy ustalone, Przemo :) Podobnie , jak przyszły Prezydent Wszystkich Polaków i Polek ... Paweł Kukiz .
Droga Niewiasto :* Jutro przy kawie odpowiem , wybacz ... betoniara mnie zmęczyła :)
Dobranoc :)