Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~Polak niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 21:53
Niestety jest tak ja pisał PanM.
Wybieramy z pośród tych, których widzimy w TV, czyli między:
Komorowski=złodziej
Duda=przynoszę gówno i cuda
Inni kandydaci nie istnieją.
Rodacy, głosujmy na tych, którym post PRL-owska władza skąpi czasu antenowego bo w nich nasza nadzieja.Nadzieja na prezydenta, który będzie głosem narodu a nie partii z której się wywodzi.

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3145
#hemi nieaktywny
24 kwietnia 2015r. o 22:03
Komorowski-wiadomo PO rządzi i robi bajzel , jak za kandydatem PiS, to wiadomo,ze Kaczyński z Macierewiczem za plecami.
Niestety głosowanie pomiędzy Kmorowskim ,a Dudą,to jak wybór pomiędzy strzeleniem sobie w łeb ,a powieszeniem :(
Reszta kandydatów to tło
Nawet jak mam zamiar skreślić głos na innego ,to i tak jak dojdzie do dogrywki ,to będę musiał wybierać na któregoś,kogo mniej chcę ;)

A i tak się będziemy słuchać Unii Europejskiej ,niezależnie od tego kto będzie rządził :|

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 kwietnia 2015r. o 22:15
PanM napisał(a): ... Programów nikt nie czyta i nikt ich nie ma.

Zgadza się Przemo. Ostatni sensowny program przedstawił Gliński , ale nikt nie przeczytał , oprócz kilku zapaleńców takich jak ja.
Robert Brzoza ma taki program , a i Konrad Daniel też , ale nikt nie czyta. Wymienieni panowie nie kandydują , ale warto ich posłuchać , choć młodsi od nas Przemo , to jednak mają wizję Polski . A ja, z Ich wizją się zgadzam :)

POpaprańce mogą sobie gadać u Sowy przy koniaczku h... d...i kamieni kupa , ale ja kocham ten kraj. I wqurwia mnie szalbiercze niby państwo.

Widzisz Przemo , nie ma co zazdrościć Skopaczównie rozdawnictwa naszej kasy. Ta głupia ci ... Ci chciałem powiedzieć Przemo , że pani Premier jest kolejnym sprzedajnym karierowiczem , podobnie jak jej guru, Słońce Peru , zwany gdzieniegdzie Wnuczkiem z Wermachtu :D Czwarta Rzesza przyjęła gościa na Prezydenta. To fakt , nie insynuacja :) To , że gówno może , to już mamy ustalone, Przemo :) Podobnie , jak przyszły Prezydent Wszystkich Polaków i Polek ... Paweł Kukiz .

Droga Niewiasto :* Jutro przy kawie odpowiem , wybacz ... betoniara mnie zmęczyła :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
24 kwietnia 2015r. o 23:21
hemi napisał(a): jak dojdzie do dogrywki ,to będę musiał wybierać na któregoś,kogo mniej chcę

Nie będziesz musiał. Kto ci takich głupot naopowiadał i dlaczego je powtarzasz?

<i>
~mir.ko niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 23:28
dobre sa tez opinie " w 1. turze Kukiz. W 2. jak coś Komorowski, bo pis nienawidze.

:) ogolnie zaskakuje mnie bezkrytyczna ocena BK wśród młodych ludzi. spoleczenstwo jest zupelnie nie przygotowane na jakies wieksze protesty. zapytasz 10 osob i kazdy ma inne wizje i odloty
~ niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 23:39
Pannazdzieckiem napisał(a):

Widzisz Przemo , nie ma co zazdrościć Skopaczównie rozdawnictwa naszej kasy. Ta głupia ci ... )

A puszczalska to pospolity, prostak i cham. :P
13021
eto
25 kwietnia 2015r. o 0:07
Niech wygra kto chce, byle nie Komorowski. ;)

Dla mnie PO tylko utrudnia mi prowadzenie normalnie firmy, jeszcze tyle obowiązków wobec państwa nie było w żadnym ustroju i przy żadnej ekipie rządzącej.

Koncesja na jazdę po budowie taczką niedługo będzie potrzebna, obowiązkowe utrzymywanie biurokracji, jak jakąś ustawę wymyślą to jest gorzej jakby jej nie było. Gdyby nic nie robili to mniej by nam przeszkadzali w pracy.

Najlepiej niech jadą gdzieś za granicę rządzić, to Polakom nie będą przeszkadzać w pracy i obywatele odżyją. :> :>
~klucz-nick niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 9:18
jestem Polakiem i będe głosował na polskiego kandydata bo los mojego kraju i mojej rodziny nie jest mi obojętny,moim kandydatem jest Paweł Kukiz,tak mi dopomóż Bóg.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza