Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wejscie do sklepu z rowerkiem dzieciecym

~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 19:35
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a): Nie denerwuj się, bo ci żyłka pęknie ...
Nie każdy jest na bezrobociu tak jak twoi rodzice, może to zabrzmi dla ciebie dziwnie, ale czasami rodzice lub jedno z nich pracuje. I nie ma z kim zostawić dziecka.

A teraz cię zaskoczę, czasami matka z dzieckiem idzie przez miasto, dziecku zachce się pić i co wtedy? Widać że dziecka nie miałeś i to chyba dobrze, bo rodzic z ciebie będzie kiepski.
To na tyle, bo tyle nowości dla ciebie to nie przetrawisz na raz.
Oj nieudałoto nieszczęsna, o czym ty do mnie rozmawiasz? :D Nie tylko mam dzieci ale nawet dorosłe i obeszło sie bez pchania sie z nimi w wózkach i na motocyklach po sklepach ,ale wnioskuję z twych durnych wypowiedzi że należysz do odmiennej klasy ludzkości i nie masz pojęcia jak wyglada i zachowuje sie normalna rodzina,normalni rodzice,pełna rodzina bo ty pojmujesz tylko to co masz na co dzień.Litość ogarnia.Idż lepiej spać.

Tata to cię chyba upuścił jak twoja mama była na zakupach, spytaj się go, może się przyzna.
Daj mądrym ludziom pisać....
żal Weż maśc na ból du...y,jak to zaraz znać ,że normalnej rodziny nigdy nie było a ojciec potomstwa nieznany,trzeba mieć normalna rodzine i nie będzie kłopotu z ciąganiem smrodów za sobą,z dzieciarami porzadni rodzice na plac zabaw chodzą a nie po marketach ale do kogo to mówić i tłumaczyc,i tak nie ma szans ,ze cokolwiek zajarzy. :D :D :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11100
#Blackjack nieaktywny
3 czerwca 2015r. o 19:39
~ napisał(a):
Nie każdy jest na bezrobociu tak jak twoi rodzice, może to zabrzmi dla ciebie dziwnie, ale czasami rodzice lub jedno z nich pracuje. I nie ma z kim zostawić dziecka.

A teraz cię zaskoczę, czasami matka z dzieckiem idzie przez miasto, dziecku zachce się pić i co wtedy? Widać że dziecka nie miałeś i to chyba dobrze, bo rodzic z ciebie będzie kiepski.
Oj nieudałoto nieszczęsna, o czym ty do mnie rozmawiasz? :D Nie tylko mam dzieci ale nawet dorosłe i obeszło sie bez pchania sie z nimi w wózkach i na motocyklach po sklepach ,ale wnioskuję z twych durnych wypowiedzi że należysz do odmiennej klasy ludzkości i nie masz pojęcia jak wyglada i zachowuje sie normalna rodzina,normalni rodzice,pełna rodzina bo ty pojmujesz tylko to co masz na co dzień.Litość ogarnia.Idż lepiej spać.

Dobrze pisałem że nie zrozumiesz .....za dużo informacji jak na ciebie. Jak będziesz w sklepie, oczywiście bez dzieci, to zachęcam do zakupu słownika ;) bo te "idż" kłuje w oczy. Pozdrawiam serdecznie. ;)

Dopisane 03.06.2015r. o godz. 19:39:

~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Tata to cię chyba upuścił jak twoja mama była na zakupach, spytaj się go, może się przyzna.
Daj mądrym ludziom pisać....
żal Weż maśc na ból du...y,jak to zaraz znać ,że normalnej rodziny nigdy nie było a ojciec potomstwa nieznany,trzeba mieć normalna rodzine i nie będzie kłopotu z ciąganiem smrodów za sobą,z dzieciarami porzadni rodzice na plac zabaw chodzą a nie po marketach ale do kogo to mówić i tłumaczyc,i tak nie ma szans ,ze cokolwiek zajarzy. :D :D :D :D :D

Tata jak zostawał z tobą to mógł trochę ortografię poćwiczyć. co to jest "weż"? Jakiś nowy gatunek węża? ;) Pozdrawiam serdecznie

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 20:03
Weź to weź,nie jarzysz? się czepiasz kropek i kresek,też cię. pozdrawiam nie mniej serdecznie.Moje dzieci same sobie robią zakupy,bo same na siebie zarabiają,czasem razem robimy zakupy ale nie wjeżdżamy mercami do pasaży,choć niby nie ma tego zakazu, :D :D :D :D ;)
~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 20:38
~ napisał(a): Weź to weź,nie jarzysz? się czepiasz kropek i kresek,też cię. pozdrawiam nie mniej serdecznie.Moje dzieci same sobie robią zakupy,bo same na siebie zarabiają,czasem razem robimy zakupy ale nie wjeżdżamy mercami do pasaży,choć niby nie ma tego zakazu, :D :D :D :D ;)
Nie wierze zebys mial dorosle dzieci bo to znaczy ze masz juz swoje lata czyli powinienes miec rozum doroslego-no chyba ze cofasz sie w rozwoju wraz z wiekiem wiec albo jestes stary i pysty albo dzieciakiem z mikroskopijnym rozumkiem. Poza tym czlowiek dorosly napisalby raz co mysli a nie plul jadem post za postem.
~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 20:51
Raczej ty tu plujesz,ja raczej "satyrzę"na pustotę ,no ale rozumiem twe niepojmowanie,jesteś w końcu "pysty" :D :P :P :P
~Ziutek niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 21:31
Przecież od dawna wiadomo że mieszkańcy bolesławca to ...e i gdzie by nie pojechał powiesz że Bolesławiec to jest ta sama reakcja DEBILE

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 22:16
~ napisał(a): Raczej ty tu plujesz,ja raczej "satyrzę"na pustotę ,no ale rozumiem twe niepojmowanie,jesteś w końcu "pysty" :D :P :P :P
A dopiero co sie burzyles ze ktos sie ciebie przyczepil za literowke a teraz co robisz????
~ niezalogowany
4 czerwca 2015r. o 7:52
~ napisał(a):
~ napisał(a): Raczej ty tu plujesz,ja raczej "satyrzę"na pustotę ,no ale rozumiem twe niepojmowanie,jesteś w końcu "pysty" :D :P :P :P
A dopiero co sie burzyles ze ktos sie ciebie przyczepil za literowke a teraz co robisz????
Robię wet za wet ,no bo jakże? Jeżeli ktoś sam nie radzi sobie z "literówkami" to niech nie przygania innemu,cóż to ? Uczył Marcin Marcina?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza