~ napisał(a):żal Weż maśc na ból du...y,jak to zaraz znać ,że normalnej rodziny nigdy nie było a ojciec potomstwa nieznany,trzeba mieć normalna rodzine i nie będzie kłopotu z ciąganiem smrodów za sobą,z dzieciarami porzadni rodzice na plac zabaw chodzą a nie po marketach ale do kogo to mówić i tłumaczyc,i tak nie ma szans ,ze cokolwiek zajarzy. :D :D :D :D :D~ napisał(a):Blackjack napisał(a): Nie denerwuj się, bo ci żyłka pęknie ...Oj nieudałoto nieszczęsna, o czym ty do mnie rozmawiasz? :D Nie tylko mam dzieci ale nawet dorosłe i obeszło sie bez pchania sie z nimi w wózkach i na motocyklach po sklepach ,ale wnioskuję z twych durnych wypowiedzi że należysz do odmiennej klasy ludzkości i nie masz pojęcia jak wyglada i zachowuje sie normalna rodzina,normalni rodzice,pełna rodzina bo ty pojmujesz tylko to co masz na co dzień.Litość ogarnia.Idż lepiej spać.
Nie każdy jest na bezrobociu tak jak twoi rodzice, może to zabrzmi dla ciebie dziwnie, ale czasami rodzice lub jedno z nich pracuje. I nie ma z kim zostawić dziecka.
A teraz cię zaskoczę, czasami matka z dzieckiem idzie przez miasto, dziecku zachce się pić i co wtedy? Widać że dziecka nie miałeś i to chyba dobrze, bo rodzic z ciebie będzie kiepski.
To na tyle, bo tyle nowości dla ciebie to nie przetrawisz na raz.
Tata to cię chyba upuścił jak twoja mama była na zakupach, spytaj się go, może się przyzna.
Daj mądrym ludziom pisać....
~ napisał(a):Blackjack napisał(a): Nie denerwuj się, bo ci żyłka pęknie ...Oj nieudałoto nieszczęsna, o czym ty do mnie rozmawiasz? :D Nie tylko mam dzieci ale nawet dorosłe i obeszło sie bez pchania sie z nimi w wózkach i na motocyklach po sklepach ,ale wnioskuję z twych durnych wypowiedzi że należysz do odmiennej klasy ludzkości i nie masz pojęcia jak wyglada i zachowuje sie normalna rodzina,normalni rodzice,pełna rodzina bo ty pojmujesz tylko to co masz na co dzień.Litość ogarnia.Idż lepiej spać.
Nie każdy jest na bezrobociu tak jak twoi rodzice, może to zabrzmi dla ciebie dziwnie, ale czasami rodzice lub jedno z nich pracuje. I nie ma z kim zostawić dziecka.
A teraz cię zaskoczę, czasami matka z dzieckiem idzie przez miasto, dziecku zachce się pić i co wtedy? Widać że dziecka nie miałeś i to chyba dobrze, bo rodzic z ciebie będzie kiepski.
~ napisał(a):~ napisał(a):żal Weż maśc na ból du...y,jak to zaraz znać ,że normalnej rodziny nigdy nie było a ojciec potomstwa nieznany,trzeba mieć normalna rodzine i nie będzie kłopotu z ciąganiem smrodów za sobą,z dzieciarami porzadni rodzice na plac zabaw chodzą a nie po marketach ale do kogo to mówić i tłumaczyc,i tak nie ma szans ,ze cokolwiek zajarzy. :D :D :D :D :D~ napisał(a):Blackjack napisał(a): Nie denerwuj się, bo ci żyłka pęknie ...Oj nieudałoto nieszczęsna, o czym ty do mnie rozmawiasz? :D Nie tylko mam dzieci ale nawet dorosłe i obeszło sie bez pchania sie z nimi w wózkach i na motocyklach po sklepach ,ale wnioskuję z twych durnych wypowiedzi że należysz do odmiennej klasy ludzkości i nie masz pojęcia jak wyglada i zachowuje sie normalna rodzina,normalni rodzice,pełna rodzina bo ty pojmujesz tylko to co masz na co dzień.Litość ogarnia.Idż lepiej spać.
Tata to cię chyba upuścił jak twoja mama była na zakupach, spytaj się go, może się przyzna.
Daj mądrym ludziom pisać....
~ napisał(a): Weź to weź,nie jarzysz? się czepiasz kropek i kresek,też cię. pozdrawiam nie mniej serdecznie.Moje dzieci same sobie robią zakupy,bo same na siebie zarabiają,czasem razem robimy zakupy ale nie wjeżdżamy mercami do pasaży,choć niby nie ma tego zakazu, :D :D :D :D ;)Nie wierze zebys mial dorosle dzieci bo to znaczy ze masz juz swoje lata czyli powinienes miec rozum doroslego-no chyba ze cofasz sie w rozwoju wraz z wiekiem wiec albo jestes stary i pysty albo dzieciakiem z mikroskopijnym rozumkiem. Poza tym czlowiek dorosly napisalby raz co mysli a nie plul jadem post za postem.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): Raczej ty tu plujesz,ja raczej "satyrzę"na pustotę ,no ale rozumiem twe niepojmowanie,jesteś w końcu "pysty" :D :P :P :PA dopiero co sie burzyles ze ktos sie ciebie przyczepil za literowke a teraz co robisz????
~ napisał(a):Robię wet za wet ,no bo jakże? Jeżeli ktoś sam nie radzi sobie z "literówkami" to niech nie przygania innemu,cóż to ? Uczył Marcin Marcina?~ napisał(a): Raczej ty tu plujesz,ja raczej "satyrzę"na pustotę ,no ale rozumiem twe niepojmowanie,jesteś w końcu "pysty" :D :P :P :PA dopiero co sie burzyles ze ktos sie ciebie przyczepil za literowke a teraz co robisz????