Czy ktoś przyjrzał się "Dobremu Dzbankowi" W Nowogrodźcu .Dwa dni temu przechodziłem i zwróciłem uwagę ,że ten "pomnik ignorancji" ma przebarwienia (nie ładne). Jak się przyjrzałem zobaczyłem liczne pęknięcia i zacieki. Czy nie należało by go ogrodzić i wystawić tabliczkę "uwaga grozi zawaleniem!!!". Kto teraz zapłaci za remont ?, kolejną szkołę zamkniemy ?. O co chodzi w tym kraju ?.
Ale czym Ty się martwisz ? Ponoć Nowogrodziec zalewa ostatnio fala zagranicznych turystów :-D polecam teksty sponsorowane na konkurencyjnym portalu :-D funduszy z turystyki wystarczy nie tylko na renowację gara, ale na zaburzenie, przeoranie i postawienie nowego :-D a potem znowu kilka dni fety i peany na cześć r.r. :-D
A tak na serio, nie masz ciekawszych rzeczy do obserwowania niż to zielone straszydło ? Piękna wiosna, lato za pasem. Chyba jest na czym oko zawiesić :-D
NO TO BRAWO .PODOBNA SYTUACJA JEST Z BUDOWĄ SZPITALA ,GMINA KUPIŁA STARE HALE ŻELBETONOWE KTÓRE ZACZYNAŁY SIĘ ROZLATYWAĆ TERAZ POMPOWANE SĄ W REMONT GRUBE PIENIĄDZE ,A BUDYNEK SZKOLNY WRAZ Z HEKTAROWĄ DZIAŁKĄ W PARZYCACH SPRZEDANO ZA 130 TYS ,BYŁO TO WYMARZONE MIEJSCE NA TAKI SZPITAL.JESZCZE RAZ GRATULACJE DLA RZĄDZĄCYCH Z SAMO ZADOWOLENIA.
Myślę, że ten dzbanek (nie do końca taki "Dobry") jeżeli już to powinien stanąć albo na placu Wróblewskiego lub innym miejscu lecz nie tam gdzie jest - naprawdę ktoś nie miał smaku i kompletnie kłóci się już i tak chaotycznym Runkiem .
Jaki on śliczny jak nie było zimy a on zaczyna pękać ,strach pomyśleć jak zacznie się rozpadać na kawałki ,ponoć jest klejony z czterech kawałków.Kosztował 200tys tyle właśnie gmina dokłada do Gimnazjum w Wykrotach.
~ napisał(a): Jaki on śliczny jak nie było zimy a on zaczyna pękać ,strach pomyśleć jak zacznie się rozpadać na kawałki ,ponoć jest klejony z czterech kawałków.Kosztował 200tys tyle właśnie gmina dokłada do Gimnazjum w Wykrotach.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.