Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Potrącenie kota w Gromadce

~ niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 17:28
A czy wy zdajecie sobie sprawę że taki miły kotek zagryzł mi kilkanaście gołębi wartych kilkaset złotych .,wcale dziada nie żałuję ,każdy kota przyniesie jeść nie da a później się plątają po drogach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 21:23
~ napisał(a): A czy wy zdajecie sobie sprawę że taki miły kotek zagryzł mi kilkanaście gołębi wartych kilkaset złotych .,wcale dziada nie żałuję ,każdy kota przyniesie jeść nie da a później się plątają po drogach.

A wiesz że twoje gołębie obs_ra_ły mi samochód i zniszczyły lakier wart kilka tysięcy.
Powinny ci zagryźć wszystkie gołębie.
~ niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 21:30
Kotka potrącił samochód.A to ci wydarzenie w gminie!!!
~ze niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 21:32
I co z kotem ZYJe....
2884
ela
22 czerwca 2015r. o 22:57
~ze napisał(a): I co z kotem ZYJe....
Leży w bolesławieckim szpitalu i prosi o odwiedziny ;)
~ja niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 22:57
o co ta zadyma? przecież koty mają 7 żyć
~Mejsner niezalogowany
22 czerwca 2015r. o 23:23
Wielkie halo wokół dachowca ,porównywanie do przejechanych dzieci,obserwatorów wyzywanie.LUDU CZY WY MYŚLICIE!?!?!? Kot to problem bo jak się wkręci to cuchnie padliną do samej zimy i nic poza tym.
~ze niezalogowany
23 czerwca 2015r. o 6:42
Ela w jakich godzinach mozna kotka odwiedzac i na jakiej sali lezy. MODERATORZY ZAMKNIJCIE WRESZCIE TEN CHORY TEMAT.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.