Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Potrącenie kota w Gromadce

~zzzzz niezalogowany
23 czerwca 2015r. o 19:34
Qwa nie wiedzialem ze s.r.a.j.a to brzydkie slowo tylko kupczaja sie pisze
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 czerwca 2015r. o 19:58
~ napisał(a):
~ napisał(a): A czy wy zdajecie sobie sprawę że taki miły kotek zagryzł mi kilkanaście gołębi wartych kilkaset złotych .,wcale dziada nie żałuję ,każdy kota przyniesie jeść nie da a później się plątają po drogach.

Tiaaa.... nad moim domem stado gołębi lata, bo ktoś hoduje i co? Robią na samochód! Człowiek się do pracy spieszy, wychodzi rano, a tam cala szyba biała! Schowaj se te gołębie, albo do domu zabierz i niech tam robią po obiadku, zobaczymy jak to będzie fajnie!

Ktoś mi ostatnio powiedział - takie hobby. Ja też będę miał nowe. Sokolnictwo. I jak mój sokół jakiegoś gołębia zabije, to powiem - takie hobby, sorry. Kto mi zabroni?

Szkoda jeszcze że ci nie n.a.s.r.a.ł .y na tą pustą łepetynę :P :P
~ niezalogowany
23 czerwca 2015r. o 20:30
~ napisał(a):
~ napisał(a): A czy wy zdajecie sobie sprawę że taki miły kotek zagryzł mi kilkanaście gołębi wartych kilkaset złotych .,wcale dziada nie żałuję ,każdy kota przyniesie jeść nie da a później się plątają po drogach.

Tiaaa.... nad moim domem stado gołębi lata, bo ktoś hoduje i co? Robią na samochód! Człowiek się do pracy spieszy, wychodzi rano, a tam cala szyba biała! Schowaj se te gołębie, albo do domu zabierz i niech tam robią po obiadku, zobaczymy jak to będzie fajnie!

Ktoś mi ostatnio powiedział - takie hobby. Ja też będę miał nowe. Sokolnictwo. I jak mój sokół jakiegoś gołębia zabije, to powiem - takie hobby, sorry. Kto mi zabroni?
Nikt ci nie zabroni i zrób tak,tylko na Jowisza co to za słowo "robią"? Nie mogłeś napisać np zanieczyszczają odchodami',albo po prostu załatwiają się gdzie popadnie"? Robią" ,smiech na sali,to ta czynność fizjologiczna to jest robota? :D
~ niezalogowany
23 czerwca 2015r. o 20:48
~ napisał(a): Nie mogłeś napisać np zanieczyszczają odchodami',albo po prostu załatwiają się gdzie popadnie"? Robią" ,smiech na sali,to ta czynność fizjologiczna to jest robota? :D

Załatwia się sprawę w urzędzie, a kupę się robi. :D
3145
#hemi nieaktywny
23 czerwca 2015r. o 20:55
Basiek , sam mam kota i go bardzo kocham ,bo to fantastyczne zwierzę :)
Aczkolwiek ,mieszkając w bloku ,koteła nie wypuszczan na zewnątrz ,bo grozi mu wiele niebezpieczeństw ,od aut ,które mogą go rozjechać ,po dziwne dzieci co zechcą go torturować itp.

Kot w domu-bezpieczny.
Kot wolny- może zostać zabity,rozjechany itp.

Wiem,że strata kota może być bolesna ,ale potrącenie kota to na własne życzenie właściciela ,skoro puszcza wolno.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
23 czerwca 2015r. o 21:53
Koty na wioskach chodzą po ogrodach i kupczą w grządkach z warzywami i roznoszą bardzo groźne choroby.
~ niezalogowany
23 czerwca 2015r. o 22:13
~ napisał(a):
~ napisał(a): Nie mogłeś napisać np zanieczyszczają odchodami',albo po prostu załatwiają się gdzie popadnie"? Robią" ,smiech na sali,to ta czynność fizjologiczna to jest robota? :D

Załatwia się sprawę w urzędzie, a kupę się robi. :D
Równie dobrze załatwia jak i sie robi,ale "robi się kupę" a nie "robi" i koniec ,robic mozna setki rzeczy,ciekawe czy ten co tak pisze jak zobaczy ,ze ktoś np robi dobre wrazenie ,to powie o nim ,ze on "robi". :D
~biedny niezalogowany
23 czerwca 2015r. o 23:35
~mysz potrącona napisał(a): witam ktos w gromadce potrącił mysz polną na oczach moich dzieci co za dziad mógł to zrobić, dzieci do teraz nie moga sie otrzasnać ;(
wstrząsające
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza