~ napisał(a): ~ napisał(a): ~ napisał(a): A czy wy zdajecie sobie sprawę że taki miły kotek zagryzł mi kilkanaście gołębi wartych kilkaset złotych .,wcale dziada nie żałuję ,każdy kota przyniesie jeść nie da a później się plątają po drogach.
Tiaaa.... nad moim domem stado gołębi lata, bo ktoś hoduje i co? Robią na samochód! Człowiek się do pracy spieszy, wychodzi rano, a tam cala szyba biała! Schowaj se te gołębie, albo do domu zabierz i niech tam robią po obiadku, zobaczymy jak to będzie fajnie!
Ktoś mi ostatnio powiedział - takie hobby. Ja też będę miał nowe. Sokolnictwo. I jak mój sokół jakiegoś gołębia zabije, to powiem - takie hobby, sorry. Kto mi zabroni?
Nikt ci nie zabroni i zrób tak,tylko na Jowisza co to za słowo "robią"? Nie mogłeś napisać np zanieczyszczają odchodami',albo po prostu załatwiają się gdzie popadnie"? Robią" ,smiech na sali,to ta czynność fizjologiczna to jest robota? :D
Skoro "robią na samochód", to pomyśl logicznie, co mogą robić? Logiczne myślenie nie boli, na Teutatesa! A jak ktoś nie ma się czego przyczepić, to przeczepi się byle czego, aby tylko. Cóż... nie ma to jak podnosić swoje ego na forum :)