Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Potrącenie kota w Gromadce

~ niezalogowany
24 czerwca 2015r. o 9:31
A w Modłej kot wylizał na dach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 czerwca 2015r. o 9:51
~ napisał(a): A w Modłej kot wylizał na dach.
a mnie kot spi na podwórku i ma wszystko w.........nosie
~ niezalogowany
24 czerwca 2015r. o 10:28
Co ci "wylizał"? :D :P :P :|
~ niezalogowany
24 czerwca 2015r. o 10:32
~ napisał(a):
Co ci "wylizał"? :D :P :P :|

D.U.P.E :P :P :P :P
~jasiu niezalogowany
24 czerwca 2015r. o 10:36
kot jest mój będę go....... czy się komuś podoba czy nie :D
~ niezalogowany
24 czerwca 2015r. o 10:39
Wciągnąć koty na listę zwierząt chronionych !
~ niezalogowany
24 czerwca 2015r. o 10:58
Sami s.r.a.c.i.e a na kota zganiacie ;(
~ niezalogowany
24 czerwca 2015r. o 11:08
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): A czy wy zdajecie sobie sprawę że taki miły kotek zagryzł mi kilkanaście gołębi wartych kilkaset złotych .,wcale dziada nie żałuję ,każdy kota przyniesie jeść nie da a później się plątają po drogach.

Tiaaa.... nad moim domem stado gołębi lata, bo ktoś hoduje i co? Robią na samochód! Człowiek się do pracy spieszy, wychodzi rano, a tam cala szyba biała! Schowaj se te gołębie, albo do domu zabierz i niech tam robią po obiadku, zobaczymy jak to będzie fajnie!

Ktoś mi ostatnio powiedział - takie hobby. Ja też będę miał nowe. Sokolnictwo. I jak mój sokół jakiegoś gołębia zabije, to powiem - takie hobby, sorry. Kto mi zabroni?
Nikt ci nie zabroni i zrób tak,tylko na Jowisza co to za słowo "robią"? Nie mogłeś napisać np zanieczyszczają odchodami',albo po prostu załatwiają się gdzie popadnie"? Robią" ,smiech na sali,to ta czynność fizjologiczna to jest robota? :D

Skoro "robią na samochód", to pomyśl logicznie, co mogą robić? Logiczne myślenie nie boli, na Teutatesa! A jak ktoś nie ma się czego przyczepić, to przeczepi się byle czego, aby tylko. Cóż... nie ma to jak podnosić swoje ego na forum :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza