~kot napisał(a): ostatnio kot wpierniczyl mi sie pod kola skubany koziolkowal i spierniczyl a zderzak uszkodzony kto mi ma zaplacic za szkody!!!
~lennik napisał(a):KOLESZKO!!! po pierwsze nie znasz mnie po drugie mam niespodziewany wyd atek a po trzecie kota wybiegajacego z zarosli ciezko ominac ty pewnie wbil bys sie w drzewo zeby kota nie przejechac po czwarte zawsze byles taki madry po piate jak masz pisac takie glupoty to sie powstrzymaj!!!~kot napisał(a): ostatnio kot wpierniczyl mi sie pod kola skubany koziolkowal i spierniczyl a zderzak uszkodzony kto mi ma zaplacic za szkody!!!
Patrz jak kierujesz i nie będziesz miał więcej problemów ;) Przy okazji, zawsze wszystko obracasz wokół pieniądza? Aż takim materialistą jesteś?
~kot napisał(a):~lennik napisał(a):KOLESZKO!!! po pierwsze nie znasz mnie po drugie mam niespodziewany wyd atek a po trzecie kota wybiegajacego z zarosli ciezko ominac ty pewnie wbil bys sie w drzewo zeby kota nie przejechac po czwarte zawsze byles taki madry po piate jak masz pisac takie glupoty to sie powstrzymaj!!!~kot napisał(a): ostatnio kot wpierniczyl mi sie pod kola skubany koziolkowal i spierniczyl a zderzak uszkodzony kto mi ma zaplacic za szkody!!!
Patrz jak kierujesz i nie będziesz miał więcej problemów ;) Przy okazji, zawsze wszystko obracasz wokół pieniądza? Aż takim materialistą jesteś?
~lennik napisał(a):wystarczy cze bedziesz jechal wolno kot wyskoczy jak torpeda i co tez powiez ze za szybko jechalem?~kot napisał(a):~lennik napisał(a):KOLESZKO!!! po pierwsze nie znasz mnie po drugie mam niespodziewany wyd atek a po trzecie kota wybiegajacego z zarosli ciezko ominac ty pewnie wbil bys sie w drzewo zeby kota nie przejechac po czwarte zawsze byles taki madry po piate jak masz pisac takie glupoty to sie powstrzymaj!!!~kot napisał(a): ostatnio kot wpierniczyl mi sie pod kola skubany koziolkowal i spierniczyl a zderzak uszkodzony kto mi ma zaplacic za szkody!!!
Żelazna logika. Nie popylaj tyle na szosie a wszystko będzie super
ela napisał(a):Mylisz się Elu,dzisiaj zebrało się konsylium w sprawie dalszego postępowania wobec kotka.~ze napisał(a): Ela w jakich godzinach mozna kotka odwiedzac i na jakiej sali lezy. MODERATORZY ZAMKNIJCIE WRESZCIE TEN CHORY TEMAT.Już wyszedł po słupie z rozdartym futerkiem...
~zzzzz napisał(a): Qwa nie wiedzialem ze s.r.a.j.a to brzydkie slowo tylko kupczaja sie piszeNie s.r.a.j.ą,nie kupczają lecz DEFEKUJĄ(to termin medyczny) i nikt z BOLEC.INFO nie zarzuci Ci że użyłeś" bardzo brzydkich słów" . :]