~ napisał(a): Jaką kupić terenówkę na fajny początek?jakie marki polecacie i są takie w B-cu?temat dla fanatyków.gdzie chcesz tym jeżdzić i ile masz kasy?
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a): Jaką kupić terenówkę na fajny początek?jakie marki polecacie i są takie w B-cu?temat dla fanatyków.gdzie chcesz tym jeżdzić i ile masz kasy?[/c Co cię obchodzi kasa? :/ :>
~ napisał(a):~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a): Jaką kupić terenówkę na fajny początek?jakie marki polecacie i są takie w B-cu?temat dla fanatyków.gdzie chcesz tym jeżdzić i ile masz kasy?[/c Co cię obchodzi kasa? :/ :>
zasadne ktoś zadał pytania :
1-gdzie chcesz jeżdzić - poza czarnym mało jest miejsc że wolno na legalu polatać
2-ile masz kasy - czy to Suzuki SJ zamęczona ma być a może Merc GKlasa z 2015 :D
~ napisał(a):~klucz-nick napisał(a):a gówno mnie to obchodzi !! ale jak pytasz jaką kupić a masz 5 tysi,to se daj spokój,tyle to za opony do konia płacę,Czytelniku.teraz to idż do wróżki zapytać co kupić,kula szklana ci odpowie,chciałem ci pomóc ,a teraz to się p-i-e-r-d-o-l. :P cwaniak z bańką w nosie co pyta jaką terenówke kupić do 5 tyś :P ale się uśmiałem.~ napisał(a): Jaką kupić terenówkę na fajny początek?jakie marki polecacie i są takie w B-cu?temat dla fanatyków.gdzie chcesz tym jeżdzić i ile masz kasy?[/c Co cię obchodzi kasa? :/ :>
Zastosowana autokorekta