Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rzeczypospolita Złodziejska

315
#mir.ko nieaktywny
30 lipca 2015r. o 23:10
tyle ze jak widze Onet ludki najczesciej dają na strone domową. potem cos tam na fejsie zerkną, po allegro jakis film online i na tym sie konczy najczestsze klikanie doroslych

ja po 10 latach w sieci z glowy moge rzucic jedynie ciekawą stroną 'nowy obywatel' zapodaną przez panne, gdzie regularnie sa publikowane chyba! rzetelne artykuły o gospodarce. dla mnie niczym to medium nie odstaje od tv. najlepiej umiec korzystac z obu, ale to robi maly procent

w koncu PiS i PO to liderzy takze internetowych sondazy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 lipca 2015r. o 23:23
Mirek :) Ja regularnie czytam :

http://wolna-polska.pl/

Niektórzy wprawdzie twierdzą , że to ruska propaganda , ale mi to nie przeszkadza. A już hasło Pana Pająka " Jeśli boisz się głosić prawdę już jesteś niewolnikiem " ujmuje za serce . Można tylko pomarzyć , aby Ludzie mieli taką dewizę.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
315
#mir.ko nieaktywny
30 lipca 2015r. o 23:27
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Kiedy pięć lat temu udzielałem się w "Opryskach nad Bolesławcem" to śmiali się ze mnie. Z pieniądza fiducjarnego też się śmieją , ale Mirka udało mi się przekonać , że WTC zlikwidował Bush , nie Talibowie :D ...

juz sam nie wiem :D

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/nowe-zdjecia-z-11-wrzesnia-przywodztwo-usa-w-bunkrze-pod-bialym-domem,563233.html

ilu uwierzyło w opryski ? , reka do gory !
2900
#falco nieaktywny
31 lipca 2015r. o 5:56
moja jest w górze...

dlaczego?...po pracy bo teraz mam przed sobą kawusię i mi się nie chce nic innego :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
31 lipca 2015r. o 8:43
Ile jeszcze tematów założy ten frustrat pan m.
11445
PanM
31 lipca 2015r. o 10:08
~ napisał(a): Ile jeszcze tematów założy ten frustrat pan m.

Na podstawie jakich przesłanek Pan/*Pani ANONIMOWY/A gnida twierdzi że jestem frustratem ?

Administracja centralna oraz samorządowa nie prowadzi polityki w interesie rozwoju Państwa Obywatelskiego.Zmierza do przejęcia kontroli nad wszystkimi aspektami życia obywateli Rzeczypospolitej czyniąc im w większości przypadków krzywdę.
Koronnym przykładem jest bilionowe zadłużenie.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 lipca 2015r. o 11:04
Amen :)

Bo administracja centralna , to żydowski wynalazek :D

Społeczeństwo mamy poskładane z pragnących mamony ciołków , którzy wolnomyślicieli , jak PanM wyzywają od frustratów. Zastanawiającą rzeczą jest , jak to się stało , że anonimowi tak wiele mają do powiedzenia. Gdzie jest ta Wasza odwaga cywilna ?
Bo PanM mówi jak jest.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2161
#fobiak nieaktywny
31 lipca 2015r. o 11:13
przemciu chciales do unii to tak jest, aministracja robi to co unia kaze, tak jest we wszystkich panstwach unijnych, unia kazala rozwijac administarcje panstwowe i kazala sie zadluzac a panstwa niezadluzone musza wiecej wplacac do unii i zadluzenie kazdej administracji ma wynosic 60%. unia ma na zadluzenia specjalne programy na ktore sa kuszace dotacje ale na takie projekty, ktore nie przynosza zysku i potrzebny kredyt nie bedzie splacony.
unia jest w rekach korporacji i nie zajmuje sie waznymi problemami bo kapitalisci na to nie pozwola, unia zajmuje sie sprawami marginesowymi ale tylko tymi, ktore koncernom przyniosa zyski.

i to by bylo tyle na chlopski rozum
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza