Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jaki ruter

~lolo niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 8:45
Hej . Po powrocie wakacji spotkało mnie nie miłe zaskoczenie . Wifi nie " chodzi " . Na kablu jest ok a wifi nic . Reset nic nie dał . Jaki ruter mi poradzicie . Dodam że internet mam z firmy Dersen , po światłowodzie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 16:22
Nic ci nie poradzę ale skoro sie chwalisz to ja mam procę na papiaki i armatę na kulki z lodu :D :D :D
~Ta niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 16:45
Wbijając gwoździa, należy uważać na palce!
~ niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 18:19
trzymając młotek oburącz ,po palcach nie uderzysz. ;)
10247
#TA nieaktywny
8 sierpnia 2015r. o 20:23
A jeśli lubię wbijać gwoździe trzymając młotek w zębach? Hę?
~ niezalogowany
9 sierpnia 2015r. o 0:32
Sprawdź czy przypadkiem Twój router nie ma przycisku wyłączającego WiFi.
Może być też tak, że Twój router został przywrócony do ustawień fabrycznych. Wtedy trzeba go ponownie skonfigurować.

Jeśli to nie pomoże kupujemy nowy router.

Rozumiem, że internet jest do Ciebie dostarczany po "światłowodzie".
Jeśli interfacem WAN jest ethernet to polecam TP-Link TL-WA941ND dostępny np. na morele.net. (chyba w nalepszej cenie)

Pozdrawiam.

~ niezalogowany
9 sierpnia 2015r. o 0:33
Sorki miało być TL-WR941ND
~ niezalogowany
9 sierpnia 2015r. o 0:40
Jeśli chodzi o szczegóły techniczne, to poproszę i informacje jakiego routera używałeś dotychczas. (Marka, typ).

Pozdrawiam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza