Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Okropny fetor w nocy 10 sierpnia

~ niezalogowany
11 sierpnia 2015r. o 9:32
~ napisał(a): Bo na wsi tak nie śmierdzi.
Smierdzi i to jak .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 sierpnia 2015r. o 10:42
~ napisał(a):
~ napisał(a): Bo na wsi tak nie śmierdzi.
Smierdzi i to jak .
Ciekawe co ci smierdzi? Jak nikt już na wsi niczego nie hoduje,żadnych zwierząt ,wszędzie snobistyczne trawniczki i klombiki z iglakami ,jakie to "amerykanckie"i brzydkie,gdzież by tam kto jakie zwierzaki hodował ,przecież śmierdzieć będzie,ano,będzie jak się nie chce posprzątać po zwierzakach,ja mam zwierzaki i u mnie nie smierdzi ,bo im sprzątam i czyszczę,zwierzaki nie dla leniów.
~kasia niezalogowany
11 sierpnia 2015r. o 11:53
smród roznosi się z oczyszczalni ścieków, mieszkam na osiedlu Staszica i wiem co mówię, teraz właśnie też był taki smród, że nie dość ,że gorąco i duszno, nocą chciałoby się otworzyć okno, to taki zapach, że aż dusi i niech urzędnicy nie mówią, że nie śmierdzi bo to nieprawda, zależy z której strony jest wiatr
~Alina niezalogowany
11 sierpnia 2015r. o 11:54
Wiecie co,ten smród jest nie do wytrzymania.Dodatkowo w zeszłym roku gdy chciałam sprzedać mieszkanie po babci i przyszedł poważnie zainteresowany kupiec właśnie tak śmierdziało.Mężczyzna powiedział że chyba żartuję skoro chcę tyle za mieszkanie z takimi atrakcjami i zaproponował mi za 65m2 100.000zł.Mieszkania do dziś nie sprzedałam i muszę je regularnie opłacać.Może mamy na forum prawnika? Czy mogę ubiegać się o odszkodowanie za obniżenie wartości nieruchomości od tych rolników? Wiem że cena tego lokalu to około 150.000zł.
801
#JoanDark nieaktywny
11 sierpnia 2015r. o 12:35
~Alina napisał(a): Wiecie co,ten smród jest nie do wytrzymania.Dodatkowo w zeszłym roku gdy chciałam sprzedać mieszkanie po babci i przyszedł poważnie zainteresowany kupiec właśnie tak śmierdziało.Mężczyzna powiedział że chyba żartuję skoro chcę tyle za mieszkanie z takimi atrakcjami i zaproponował mi za 65m2 100.000zł.Mieszkania do dziś nie sprzedałam i muszę je regularnie opłacać.Może mamy na forum prawnika? Czy mogę ubiegać się o odszkodowanie za obniżenie wartości nieruchomości od tych rolników? Wiem że cena tego lokalu to około 150.000zł.

Kiedyś tak sobie pół żartem, pół serio pomyślałam, że jedynym sposobem na ukrócenie tego smrodliwego procederu będą pozwy cywilne przeciwko śmierdzielom o odszkodowanie za uniemożliwienie korzystania z nieruchomości przez okolicznych mieszkańców. Niestety Polacy nie mają jeszcze takiej tradycji dochodzenia swoich praw na drodze sądowej jak np. Amerykanie. Musimy męczyć się w smrodzie, bo obszarnikom się nie chce stosować do Dobrej Praktyki Rolniczej.

\m/
~ niezalogowany
11 sierpnia 2015r. o 14:45
Dobra Praktyka Rolnicza na to nie licz 'obszarnicy' mają to ciężko w d... e ,jedyne wyjście to pozew cywilny ,wyszukaj Kronospan Szczecinek - wyrok sądowy na korzyść mieszkańców plus wysokie odszkodowania za uniemożliwienie korzystania z prawa własności pomimo wszelkich pozwoleń na działalność .
~ niezalogowany
11 sierpnia 2015r. o 18:39
Te zapaszki powinny być ukrócone.Nie ważne skąd pochodzą.Przypuszczam że można się ubiegać o odszkodowanie ale właśnie tylko na drodze cywilnej.
11839
#Donn nieaktywny
11 sierpnia 2015r. o 22:00
Ale jak posypią sztucznym nawozem to będziecie pierdzieć, że w żarciu chemia!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza