Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

mini

9478
#lia nieaktywny
13 sierpnia 2015r. o 10:00
~mini napisał(a): rzeczywiście myślę o wygodzie ;) rano coraz mniej czasu na układanie włosów, mąż twierdzi że nie ma nic przeciwko,

nie wszystkie fryzury wyglądają przecież jak u faceta :/ dlatego chciałam się dowiedzieć która z fryzjerek potrafi dobrze dobrać rodzaj ścięcia

Pewnie, że nie wszystkie kròtkie fryzury wyglądają jak u faceta. Sama kiedyś miałam długie włosy i mąż twierdził, że nigdy nie spodobłabym się jemu w kròtkich włosach i że kròtkie włosy są dla facetòw. Teraz od dluższego czasu mam kròtkie włosy i mężowi się podoba a ja wcale nie czuje sie mniej kobieca, wszystko zależy od doboru fryzury. W Bolesławcu fryzjerek nie znam ale moge polecić fryzjerke ze Lwòwka do ktòrej sama chodzę. To jest salon damsko-męski w rzędzie gdzie jest księgarnia i fotograf
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 sierpnia 2015r. o 13:15
~mini napisał(a): rzeczywiście myślę o wygodzie ;) rano coraz mniej czasu na układanie włosów, mąż twierdzi że nie ma nic przeciwko,

nie wszystkie fryzury wyglądają przecież jak u faceta :/ dlatego chciałam się dowiedzieć która z fryzjerek potrafi dobrze dobrać rodzaj ścięcia

Mąż może tak twierdzić ponieważ albo mu jest zupełnie obojętne jak wyglądasz bo ma kochankę. Albo może gustuje w chłopcach :D
~Facet niezalogowany
13 sierpnia 2015r. o 14:01
Oczywiście sa ladne kobiety w krotkich włosach. Ale w dlugich bez porównania ladniejsze. PROSTE!!
~ niezalogowany
13 sierpnia 2015r. o 14:56
no wiecie co.. chciałam się dowiedzieć gdzie najlepiej dobierają fryzury..

a nie żebyście mnie straszyli kochankami!!! :|
~ niezalogowany
13 sierpnia 2015r. o 15:20
http://www.moje-fryzury.pl/
zrobisz zdjęcie wkleisz i zobaczysz jak będziesz wyglądać fajna zabawa :)
~FACET niezalogowany
13 sierpnia 2015r. o 16:02
~ napisał(a): no wiecie co.. chciałam się dowiedzieć gdzie najlepiej dobierają fryzury..

No wiesz,można tak domniemywać,skoro jest mu obojętne,jak wyglądasz.A jak zetniesz i nie będzie się fryzura podobać Twojemu i Tobie też?Pamiętaj,jak ładna fryzura,to nawet patrząc z tyłu kobieta rzuca się w oczy i chce się ją zobaczyć dokładniej.Piszę to jako mężczyzna ,dostrzegający urodę kobiecą,a włosy są ważnym atrybutem tej urody.Jeśli są,oczywiście,zadbane i ładna fryzura...
~ niezalogowany
13 sierpnia 2015r. o 20:08
~ napisał(a): no wiecie co.. chciałam się dowiedzieć gdzie najlepiej dobierają fryzury..

Wiesz..są tacy co zawsze się czepią,muszą dodać coś od siebie zupełnie nie potrzebnie..,zaraz tutaj się będą kłócić jeden z drugim..,masakra!
;)
~ niezalogowany
13 sierpnia 2015r. o 20:45
~FACET napisał(a): Kobieto(dziewczyno?),nie rób głupstwa.Włosy są ważną ozdobą kobiety,z długich można ułożyć bardzo wiele fryzur.Popatrz na Turczynki we Wspanialym stuleciu.Mężczyżni bardzo zwracają uwagę na fryzury kobiet.Krótkie włosy noszą leniwe i emerytki,co nie mają z czego układać fryzur,więc się zastanów.Ja odradzam ścinanie.
Mylisz się facet,gadasz głupstwa !! Panie Emerytki też mają piękne włosy.Ja też..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza