~mini napisał(a): rzeczywiście myślę o wygodzie ;) rano coraz mniej czasu na układanie włosów, mąż twierdzi że nie ma nic przeciwko,
nie wszystkie fryzury wyglądają przecież jak u faceta :/ dlatego chciałam się dowiedzieć która z fryzjerek potrafi dobrze dobrać rodzaj ścięcia
~mini napisał(a): rzeczywiście myślę o wygodzie ;) rano coraz mniej czasu na układanie włosów, mąż twierdzi że nie ma nic przeciwko,
nie wszystkie fryzury wyglądają przecież jak u faceta :/ dlatego chciałam się dowiedzieć która z fryzjerek potrafi dobrze dobrać rodzaj ścięcia
~ napisał(a): no wiecie co.. chciałam się dowiedzieć gdzie najlepiej dobierają fryzury..No wiesz,można tak domniemywać,skoro jest mu obojętne,jak wyglądasz.A jak zetniesz i nie będzie się fryzura podobać Twojemu i Tobie też?Pamiętaj,jak ładna fryzura,to nawet patrząc z tyłu kobieta rzuca się w oczy i chce się ją zobaczyć dokładniej.Piszę to jako mężczyzna ,dostrzegający urodę kobiecą,a włosy są ważnym atrybutem tej urody.Jeśli są,oczywiście,zadbane i ładna fryzura...
a nie żebyście mnie straszyli kochankami!!! :|
~ napisał(a): no wiecie co.. chciałam się dowiedzieć gdzie najlepiej dobierają fryzury..
a nie żebyście mnie straszyli kochankami!!! :|
~FACET napisał(a): Kobieto(dziewczyno?),nie rób głupstwa.Włosy są ważną ozdobą kobiety,z długich można ułożyć bardzo wiele fryzur.Popatrz na Turczynki we Wspanialym stuleciu.Mężczyżni bardzo zwracają uwagę na fryzury kobiet.Krótkie włosy noszą leniwe i emerytki,co nie mają z czego układać fryzur,więc się zastanów.Ja odradzam ścinanie.Mylisz się facet,gadasz głupstwa !! Panie Emerytki też mają piękne włosy.Ja też..