Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Podwyższone ceny w Aniołku?!

11136
#twisted87 nieaktywny
20 sierpnia 2015r. o 12:59
W pierwszy dzień BŚC tj. w środę, byłem w Aniołku. Kiedy zobaczyłem kartę to się przeraziłem. Np. piwko - 10 zł, pizza o wymiarze 32 cm - 24 zł itd. Moje pytanie więc brzmi, czy właścicielka Aniołka podwyższyła ceny z uwagi na Święto Ceramiki, czy może ceny te są od dłuższego czasu takie wysokie. Pamiętam, że po rewolucjach Geslerowej dodano jej dania, ale reszta jedzenia i ceny pozostały bez zmian. Wczoraj mocno się zdziwiłem i bardzo szybko opuściłem lokal. Z resztą muszę dodać, że w Aniołku było bardzo mało ludzi w porównaniu z innymi lokalami w Rynku!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
20 sierpnia 2015r. o 13:02
Ceny cenami... pytanie czy cokolwiek bedzie dostepne czy np. piwo, carpaccio, rum sie juz nie skonczy...

A co do cen - konkurencja zweryfikuje - jesli cena bedzie za wysoka to ludzie pojda do Starowki, Jazzvy czy Paryskiej :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~pecik niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 13:04
A nie mogłeś zapytać na miejscu skoro juz tam byłeś? Anonimowo lepiej się hejtuje co? Jakby Aniołek był mój to bym podwyzszył ceny na BSC, niemcy , turyści i podpita chołota dadzą każdą cenę, a gołodupcy do biedry po czteropaki, albo do żabki na promocje.
~ niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 13:11
:D
~ niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 14:31
To sie nazywa pazerstwo i chciwość,klijenci sie zrażą,nie wrócą i nawet Geslerowa nie pomoże...Posunięcie poniżej pasa
~Ziutek niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 15:02
W Biedrze czy Żabci mam pewność że nikt mnie nie otruje. Bo tam sprawdzają daty ważności. W porównaniu z ,, ANIOŁKIEM'" Gdzie odgrzewają stare kotlety GESLEROWEJ
~ niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 15:29
Dobre, ale się ubawiłem. Buhahaha!!
~Pecik niezalogowany
20 sierpnia 2015r. o 15:37
~ napisał(a): To sie nazywa pazerstwo i chciwość,klijenci sie zrażą,nie wrócą i nawet Geslerowa nie pomoże...Posunięcie poniżej pasa

Ale co Ciebie to obchodzi? Twoje? Załóż sobie knajpe i serwuj co chcesz i za ile chcesz. Znalazł sie mentor doradoradca! Straganiarzom też uragasz że drogo?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza