Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowak o Gliniadzie i BŚC: Święto Ceramiki potrzebuje poweru!
~ niezalogowany
1 września 2015r. o 14:53
~ napisał(a): dobrze dobzre niech sie wypowie w temacie. moze zatka mordy kilku hejterom ( w co watpie). szkoda ze poznamy tylko jedna strone "konfliktu" bo ratusz przeciez ma to w d....

Ty też "sponsorowany"?
Teraz się nie dziwie nad-aktywności "obrońców" tej komercyjnej imprezy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 września 2015r. o 14:56
~ napisał(a):
~ napisał(a): dobrze dobzre niech sie wypowie w temacie. moze zatka mordy kilku hejterom ( w co watpie). szkoda ze poznamy tylko jedna strone "konfliktu" bo ratusz przeciez ma to w d....

Ty też "sponsorowany"?
Teraz się nie dziwie nad-aktywności "obrońców" tej komercyjnej imprezy.

nie mam nic wspolnego z gliniada i z ratuszem. jestem mieszkance wiec chcem wiedziec co chcieli a co zrobili i na co wlasciwie poszy midzy innymi moje pieniazki z podatkow itp.
~diki niezalogowany
1 września 2015r. o 15:00
Jak chce sie promować to za swoje , ja bym sobie nie życzył żeby z moich podatków szla kasa na fanaberie jakiegoś ............pominę słowo .......
~ niezalogowany
1 września 2015r. o 15:02
~ napisał(a):
nie mam nic wspolnego z gliniada i z ratuszem. jestem mieszkance wiec chcem wiedziec co chcieli a co zrobili i na co wlasciwie poszy midzy innymi moje pieniazki z podatkow itp.

"...na co wlasciwie poszy midzy innymi moje pieniazki z podatkow..." - jesteś szczęśliwym mieszkańcem bo "twoje" pieniądze nie "poszły" na finansowanie komercyjnej działalności tego pana.

~ niezalogowany
1 września 2015r. o 15:03
źle się stalo ,że nie było Gliniady. Z pewnością wina jest po obydwu stronach.
Cóż z tego , ucierpiał wizerunek Bolesławca w świecie. Jednak to właśnie Gliniada jest magnesem dla miasta.Szkoda ,że dla osobistych animozji jesteśmy gotowi na takie draństwo. Typowo polskie i opłotkowe zachowanie władz miasta. Skandal. Władze do wymiany!
~ niezalogowany
1 września 2015r. o 15:05
Nowak spłać swoje długi i nie ryj bani tą glinoludą
~Platforma narodowa niezalogowany
1 września 2015r. o 15:13
11 tysięcy dla młodzieży za współorganizowanie Gliniady, na jakiej zasadzie, umowa o dzieło, umowa zlecenie? Co z ubezpieczeniem tych ludzi? Aby uciąć wszelkie spekulacje najlepiej Panie Bogdanie jakieś mini rozliczenie z wydatków, też ile Pan dołożył z własnej kieszeni, bo warto głośno o tym mówić. Specjaliści z ratusza też niech powiedzą, ile dokładają z własnych pieniędzy na promocję miasta.

No a tegoroczni działacze Via to robili wszystko za darmo, wyszło jak wyszło.

Z BOK-u też pracownicy garowali za darmo, chyba że za medal od Solidarności, który dostali od Pokładka?
~ niezalogowany
1 września 2015r. o 15:14
~diki napisał(a): Jak chce sie promować to za swoje , ja bym sobie nie życzył żeby z moich podatków szla kasa na fanaberie jakiegoś ............pominę słowo .......

no tak ale poszly dla misiow z hiszpanii i dla stowarzyszenia via za zorganizowanie przez zaklady pracy parady... buhahaha zastanow sie co pisesz bo wg ciebie nikt poza ratuszem nie powinien promowac miasta... bardzo ciekawe..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza