~brazowooka27 niezalogowany 10 października 2015r. o 20:26
Mam pytanie do Władz Naszego miasta. Jak to jest możliwe , że aby posłuchać lokalnego zespołu, trzeba wyjeżdżać do innych miast naszego kraju, lub poza jego granice?
Zespół Sumptuastic w tym roku obchodzi swoje 15to lecie. Czy ktoś o tym pamięta? Interesuje się naszymi lokalnymi zespołami? Na Dni Ceramiki, Dni Miasta Bolesławiec zapraszamy innych artystów zapominając o naszych.
Myślę, że warto w jakiś sposób uczcić ten jubileusz zespołu docenianego wszędzie tylko nie u nas. Co o tym sądzicie?
Ps. Do bolesławieckich hejterów: Oficjalny wniosek do naszych lokalnych władz wpłynie w najbliższych dniach.
Forum wykorzystałam jako platformę komunikacji z bolesławianami.
Inicjatywa godna naśladowania -masz całkowitą racje. To zespół znany w całym kraju i wielu ludzi sympatyzuje z "naszym zespołem".Tylko to muszą zrozumieć Wielkie Władze miasta które sprawują władze przez nasz wybór dla nas !! :> :|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.