~ napisał(a): Pisowski prezydent Andrzej Duda powołał Radę Dialogu Społecznego, na przewodniczącego powołał Piotrusia Dudę tego biedaka z pisowskiego związku zawodowego który podszywa się pod Solidarność, już zaczyna się spłacanie długów wdzięczności, aż strach pomyśleć co będzie po 25.
~ napisał(a):~ napisał(a): Pisowski prezydent Andrzej Duda powołał Radę Dialogu Społecznego, na przewodniczącego powołał Piotrusia Dudę tego biedaka z pisowskiego związku zawodowego który podszywa się pod Solidarność, już zaczyna się spłacanie długów wdzięczności, aż strach pomyśleć co będzie po 25.
Ja sie pytam gdzie ta wielka duda pomoc??? Oszukani emeryci ze łzami w oczach stali pod jej zamkniętymi drzwiami tuż po wyborach.... Bo tyle im prezydent obiecał ... Tyle sa warte obietnice PiS-u !!!
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~- napisał(a): Z wykształceniem u mnie OK. Ale żeby 'zduagnozować' Macierewicza naprawdę nie trzeba wyższego wykształcenia. Aż dziw, ze wyborcom PiS-u on nie przeszkadza. Nawet nikt nie komentuje pytań o jego osobę. No coz, promuje go przecież sam prezes, a on jak wiadomo ma zawsze racje ;)W PO też nie brakuje takich cudaków np. Niesiołowski - zdecydowanie kompromitujący tą partię, bijący wszelkie rekordy arogancji, chamstwa.
~głosujcie na pis napisał(a): Bardzo się cieszę że ...ki dojdą do rządów ,po roku ludziom zejdzie zaćma z oczu i wtedy nastąpi koniec sekty pisowskiej.
Zastosowana autokorekta
~aaa napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Pisowski prezydent Andrzej Duda powołał Radę Dialogu Społecznego, na przewodniczącego powołał Piotrusia Dudę tego biedaka z pisowskiego związku zawodowego który podszywa się pod Solidarność, już zaczyna się spłacanie długów wdzięczności, aż strach pomyśleć co będzie po 25.
Ja sie pytam gdzie ta wielka duda pomoc??? Oszukani emeryci ze łzami w oczach stali pod jej zamkniętymi drzwiami tuż po wyborach.... Bo tyle im prezydent obiecał ... Tyle sa warte obietnice PiS-u !!!
Ale gniot -Komisja powołuje przewodniczącego na rok i później zmiana na pracodawców i dalej na związki.Poznaj zasady funkcjonowania komisji a nie powtarzaj bzdury super
stacji tvn lub innej.A duda pomoc działa udaj się do niej to ci pomoże w zrozumieniu
zasad komisji społecznej