Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory parlamentarne 2015

3734
#rutra nieaktywny
22 października 2015r. o 12:25
Nowoczesna pl

ale jaja ,ale jaja słowa Bieńkowskiej lubię ją

Dopisane 22.10.2015r. o godz. 12:25:

dziś oglądam tvn i czytam portale i pojawia się atak ekonomistów i ekspertów iż przewaga pis powoduje spadki na giełdach jak i rozchwianie akcjonariuszy ,w interii nawet pis chce podatku od lokat (jakby belki nie było)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Aferzystów nie żal ale ślepców niezalogowany
22 października 2015r. o 12:34
Nawet ślepcy odzyskują w końcu wzrok. PiS wygra to i złodzieje wpadają w wielką panikę!
Ja bardziej dziwię się frajerom, którzy wynieśli hochsztaplerów do władzy i jeszcze nie przejrzeli na oczy (jak np. WZG)
~St niezalogowany
22 października 2015r. o 14:02
Ludzie błagam - tylko nie PiS. Wszyscy sa lepsi od nich. Przecież to kłamcy otwarcie mówiący ze po wyborach skończą z poprawnością polityczna. Darli sie pod TVP w dniu debaty ze po wyborach ws ystkich tu zwolnią, oni niczym nie różnią sie od PO. Czy juz zapomnieliście co wyprawiali jak byli u władzy??? Mieli szanse ale byli tak słabi ze po dwóch latach nie dostali od ludzi kredytu zaufania. Nie przetrwali nawet 1 kadencji !!! A skoki? Czy PiS nie miał żadnych afer?? Ludzie, sa przecież inne opcje nie tylko po i PiS. Czy nie widzicie ze oni niczym sie od siebie tak naprawdę nie różnią??? Ze ich jedyny pomysł na program wyborczy to wzajemne obrzucanie sie g...? Sa siebie warci. A do tego PiS to ciemnogród. Ich pomysły na Polskę mnie przerażają. Podejmowanie decyzji ba wiecach, nowy projekt konstytucji, który nie wyglada juz jak konstytucja kraju demokratycznego. Strach sie bać! Kandydatka na premiera jeszcze niedawno nie wiedziała od koedy jesteśmy w unii europejskiej! Czy naprawdę ufamy takim ludziom??? Czy chcemy aby oni nami kierowali??? Czy naprawdę jesteśmy w tak złej sytuacji ze nie mamy alternatyw poza po i PiS???? Błagam ludzie - ogarnijcie sie! Dlaczego dwie partie które rżną nas najbardziej juz od tylu lat maja największe poparcie?! Czy niepotrafiący juz samodzielnie myśleć?? Czy aż tak wyprano nam mózgi????
211
skorn
22 października 2015r. o 16:24

<i>
~ niezalogowany
22 października 2015r. o 16:38
~Aferzystów nie żal ale ślepców napisał(a): Nawet ślepcy odzyskują w końcu wzrok. PiS wygra to i złodzieje wpadają w wielką panikę!
Ja bardziej dziwię się frajerom, którzy wynieśli hochsztaplerów do władzy i jeszcze nie przejrzeli na oczy (jak np. WZG)

wszystko tylko nie PIS!! oni nie naadaja sie do wladzy!!to klamcy wieksi niz PO !!
pamietajcie zeby nie glosowac na PIS !!!!
~ niezalogowany
22 października 2015r. o 16:45
Paweł Kukiz zrobi porządek!!!!!
~pkw niezalogowany
22 października 2015r. o 17:20
Moja prognoza
Pis-44
Po-16
Zlew-7
Kukiz-7
Korwin-6
Psl-4
Petru-4
Razem-3

~ niezalogowany
22 października 2015r. o 17:25
skorn napisał(a):

Najlepszy spot :)
Nawet Kamiński prosi aby postawić "krzyżyk" na Platformę :)
http://wiadomosci.dziennik.pl/wybory-parlamentarne/artykuly/503320,michal-kaminski-ja-was-prosze-postawcie-krzyzyk-na-platformie.html
REKLAMA BAU zaprasza