~Polską rządzili bezwzględni mordercy napisał(a): Masa masą, ale że Komoruski to gangster służb to żadna tajemnica. Polecam książki i filmiki z Wojciechem Sumlińskim.
Bije z nich zgroza, jak liczne ważne osoby w państwie latają na posyłki u gangsterów.
Na Komoruskiego jest tyle papierów, że trzeba by oddzielne archiwum budować ;)
Słuchajcie Sumlińskiego, czytajcie "Z mocy bezprawia" albo "Kto naprawdę zabił księdza Popiełuszkę"
http://demotywatory.pl/3837938
~xl napisał(a):~Polską rządzili bezwzględni mordercy napisał(a): Masa masą, ale że Komoruski to gangster służb to żadna tajemnica. Polecam książki i filmiki z Wojciechem Sumlińskim.
Bije z nich zgroza, jak liczne ważne osoby w państwie latają na posyłki u gangsterów.
Słuchajcie Sumlińskiego, czytajcie "Z mocy bezprawia" albo "Kto naprawdę zabił księdza Popiełuszkę"
dokładnie
~ napisał(a):~xl napisał(a):~Polską rządzili bezwzględni mordercy napisał(a): Masa masą, ale że Komoruski to gangster służb to żadna tajemnica. Polecam książki i filmiki z Wojciechem Sumlińskim.
dokładnie
Za to teraz dorwali się do władzy bezwzględni IDIOCI i SZALEŃCY.
Qrwa, a ile Niemcy nam ukradli w czasie II wojny światowej? Oddali coś z tego co zrabowali? A jak zniszczyli nasz kraj? Czy naprawili szkody, zapłacili za nie? Ty Czytelniku, żadnej łaski nam nie robią. To ty jesteś idiotą i powinieneś wy.....ć do sprzątania ulic w Berlinie, ty po,,,,sie
Unia be ale euro cacy ,jednego eurocenta Unia nie powinna dać tym OSZOŁOMOM.
Zastosowana autokorekta
~xl napisał(a): W pale się nie mieści co to za złodzieje i gnębiciele! Lepper dobrze gadał tylko niestety przypłacił to życiem.
A tak z innej beczki . Oto co świadek koronny "Masa " powiedział:
W czasie rządów Lecha Kaczyńskiego doszło do likwidacji WSI. Służb, do których "Pruszkowa" nawet nie chciał Pan porównywać. Mówił Pan: "przy nich to my byliśmy mafia trzepakowa".
Cała ta esbecja, ludzie z WSI...
Jakie mają dziś wpływy?
Nieograniczone. Tylko dziś nie latają jako wywiad, tylko jako biznesmeni. Kliki układowe, kolesiostwa, przyjaźnie zawarte w wojsku, na szkoleniach, wyjazdach. Z pełnym dostępem do służb, CBŚ, CBA. Dziś mówimy o nich "szara strefa", a w następnym dziesięcioleciu powiemy wprost: mafia.
Na czym polega ich siła?
Mają haki na wszystkich. Ta cała stara esbecja, WSI, może roztoczyć przed każdym czerwony dywan do gigantycznej kariery. Haki na polityków, którzy przecież są upier... w tym gównie od karku po pięty. Czemu oni nie chcieli weryfikacji? Rozliczeń komuny? Wchodzimy już w politykę, ale przynajmniej wiem, dlaczego krzyczano o Okrągłym Stole, że to zdrajcy.
Grupa pruszkowska robiła niezłe interesy z WSI. Dlaczego nie zgodził się Pan zeznawać na ten temat?
Powiedziałem Mierzewskiemu wprost, że nie powiem ani słowa. Nie chcę z nimi zadzierać. Uwierzcie mi, żaden program świadka koronnego by mi nie pomógł. Pewnie komuś się kiedyś wszystko znudzi i powie, jak to wyglądało. Zanim go upier..., to będzie sensacja na całą Polskę. Wspomnicie moje słowa.
~ napisał(a):~xl napisał(a): W pale się nie mieści co to za złodzieje i gnębiciele! Lepper dobrze gadał tylko niestety przypłacił to życiem.
A tak z innej beczki . Oto co świadek koronny "Masa " powiedział:
W czasie rządów Lecha Kaczyńskiego doszło do likwidacji WSI. Służb, do których "Pruszkowa" nawet nie chciał Pan porównywać. Mówił Pan: "przy nich to my byliśmy mafia trzepakowa".
Cała ta esbecja, ludzie z WSI...
Jakie mają dziś wpływy?
Nieograniczone. Tylko dziś nie latają jako wywiad, tylko jako biznesmeni. Kliki układowe, kolesiostwa, przyjaźnie zawarte w wojsku, na szkoleniach, wyjazdach. Z pełnym dostępem do służb, CBŚ, CBA. Dziś mówimy o nich "szara strefa", a w następnym dziesięcioleciu powiemy wprost: mafia.
Na czym polega ich siła?
Mają haki na wszystkich. Ta cała stara esbecja, WSI, może roztoczyć przed każdym czerwony dywan do gigantycznej kariery. Haki na polityków, którzy przecież są upier... w tym gównie od karku po pięty. Czemu oni nie chcieli weryfikacji? Rozliczeń komuny? Wchodzimy już w politykę, ale przynajmniej wiem, dlaczego krzyczano o Okrągłym Stole, że to zdrajcy.
Grupa pruszkowska robiła niezłe interesy z WSI. Dlaczego nie zgodził się Pan zeznawać na ten temat?
Powiedziałem Mierzewskiemu wprost, że nie powiem ani słowa. Nie chcę z nimi zadzierać. Uwierzcie mi, żaden program świadka koronnego by mi nie pomógł. Pewnie komuś się kiedyś wszystko znudzi i powie, jak to wyglądało. Zanim go upier..., to będzie sensacja na całą Polskę. Wspomnicie moje słowa.
~ napisał(a): to nawet interesujące dlaczego synalek pałkownika przyznający się że ojciec był trepem w prlu tak się boi odpowiedzieć na proste pytanie? :]
IPN pewnie odpowie na to pytanie :)