~najgorszy sort napisał(a): "jakbym spotkał tego pokurcza na swojej drodze...naplułbym mu w twarz" - cytat mojego ojca ...natomiast nazywanie go komuchem i zdrajcą - przez lulającego do południa, jednie sprawiedliwego to podłość jakich mało.
podłość i tyle. mam gdzieś kto rządzi ale szacunek ludziom się należy. dostaniecie taki sam jakim darzycie innych. poszanowanie prawa też. jest złe? to trzeba je zmienić ale nie w ten sposób.
buractwo i prostactwo.
Cani napisał(a):~najgorszy sort napisał(a): "jakbym spotkał tego pokurcza na swojej drodze...naplułbym mu w twarz" - cytat mojego ojca ...natomiast nazywanie go komuchem i zdrajcą - przez lulającego do południa, jednie sprawiedliwego to podłość jakich mało.
podłość i tyle. mam gdzieś kto rządzi ale szacunek ludziom się należy. dostaniecie taki sam jakim darzycie innych. poszanowanie prawa też. jest złe? to trzeba je zmienić ale nie w ten sposób.
buractwo i prostactwo.
co to ma wspólnego z moim postem nie wiem ale ty na bank wiesz...tylko nie powiesz taka retoryka pisu
Uderz w stół, a nożyce się odezwą!
Powtarza kłamstwa propagandy (najgorszym sortem nazwał kaczor zdrajców, którzy jak za rozbiorów wysługiwali się u obcych państw przeciw Polsce wzywając je na pomoc jak Michnik, Petru czy PO) !
Bluzga najgorszymi obelgami i pomówieniami, ale dla siebie domaga się szacunku :([img=1450184629_mrtseek.jpg]Dopisane 15.12.2015r. o godz. 14:09:A tak a propos prawa i demokracji.
Jak PO robiła skok na 100% składu to wtedy było prawo i demokracja.
Kiedy PiS ma 5 sędziów (znaczna mniejszość) to to jest zamach na demokrację i łamanie prawa!)[img=1450184972_woa5b1k.jpg]
~zdegustowany napisał(a): ... Pozdrawiam dalszych forumowiczów;)
skorn napisał(a): http://weszlo.com/2015/12/15/jak-co-wtorek-krzysztof-stanowski-138/