~Sławek napisał(a): Dzisiaj kupilem sobie brunatną koszule bo Jarek ochszcił mnie gestapowcem choc mam 47 lat i czasow II wojny ni jak nie pamietam .
Pannazdzieckiem napisał(a):~Sławek napisał(a): Dzisiaj kupilem sobie brunatną koszule bo Jarek ochszcił mnie gestapowcem choc mam 47 lat i czasow II wojny ni jak nie pamietam .
Spadaj cieciu. Wpierw kup sobie merola , albo miłość , a koszulę spal. Głupi Alterowicz , swego czasu gadał o Putlerze . Głupi Papuga gada dzisiaj o "kłamczyńskim ". Qurwa, Ludzie , kiedy Wy zaczniecie myśleć o własnym interesie ? I będziecie w stanie policzyć taki algorytm 1+1 , nie mówiąc o Vacie :D
Jestem o trzy lata starszy ... Sławek :D
Przestań pieprzyć trolu :)[/
merola juz mam kolego 1+1 = 2 , a że jesteś o 3 lata starszy nie znaczy że mądrzejszy
~ napisał(a): Tak bardzo się myliłem ,pewny byłem że jak PiS dojdzie do władzy to Kaczyński wypowie wojnę Rosji, ale ku memu zdziwieniu wypowiada wojnę Polsko-Polską.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~ napisał(a): Tak bardzo się myliłem ,pewny byłem że jak PiS dojdzie do władzy to Kaczyński wypowie wojnę Rosji, ale ku memu zdziwieniu wypowiada wojnę Polsko-Polską.
ty musiałeś się zawieść zawodzenie masz we krwi
dziwuj się dalej POpaprańcu :D
~ napisał(a):O...to jest poziom dyskusji pełowca , jak brak argumentów lecą prymitywne teksty godne 'inteligenta'.~ napisał(a):~ napisał(a): Tak bardzo się myliłem ,pewny byłem że jak PiS dojdzie do władzy to Kaczyński wypowie wojnę Rosji, ale ku memu zdziwieniu wypowiada wojnę Polsko-Polską.
ty musiałeś się zawieść zawodzenie masz we krwi
dziwuj się dalej POpaprańcu :D
Pisiorze cmoknij mnie w pompę,zdechniesz głupi. :P :P
~ napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~Sławek napisał(a): Dzisiaj kupilem sobie brunatną koszule bo Jarek ochszcił mnie gestapowcem choc mam 47 lat i czasow II wojny ni jak nie pamietam .
Spadaj cieciu. Wpierw kup sobie merola , albo miłość , a koszulę spal. Głupi Alterowicz , swego czasu gadał o Putlerze . Głupi Papuga gada dzisiaj o "kłamczyńskim ". Qurwa, Ludzie , kiedy Wy zaczniecie myśleć o własnym interesie ? I będziecie w stanie policzyć taki algorytm 1+1 , nie mówiąc o Vacie :D
Jestem o trzy lata starszy ... Sławek :D
Przestań pieprzyć trolu :)[/
merola juz mam kolego 1+1 = 2 , a że jesteś o 3 lata starszy nie znaczy że mądrzejszy
Ale cytować dalej nie potrafisz , po jasną cholerę merol , skoro nie masz szarych komórek ?
Merol ... jeśli miałby być szczytem ludzkich marzeń , to ja się do Ludzi nie zaliczam . Marzę o gwiazdach. Daj mi znać jak będziesz miał jaki statek kosmiczny , merolem mi nie zaimponujesz. Nie jestem blacharą :D ... chociaż Mirek mnie tak kiedyś zwyzywał :D
A słyszałeś o liczbach urojonych ? :D
Dopisane 15.12.2015r. o godz. 19:35:
Qurcze , mi się też coś PO. Kocham Bolec.Info iło z tym cytowaniem :|
Mam nadzieję , że prokurator nie przyłoży mi trzy ... w zawiasach :D
Zastosowana autokorekta