Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przybylski przeciwny cenzurze
9714
#BPM nieaktywny
22 listopada 2015r. o 11:54
~Ffff napisał(a): to teraz macie cofanie się do średniowiecza.

Obawiam sie, ze nie jest Ci znany wspanialy dorobek epoki sredniowiecza, kiedy sztuka i filozofia siegaly duchowych szczytow. Wtedy np. powstala i rozwinela sie idea uniwersytetow. Dzisiaj lewactwo wszelkie ograniczenia wlasnej wygody, czy przyjemnosci nazywa niewolą, i zacofaniem.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 listopada 2015r. o 12:01
~pinochet napisał(a):
~ napisał(a):
~zatroskany napisał(a): Czy konsultował decyzję z małżonką?

Którą?
Wbiłem w gooogle "Cezary Przybylski ma romans" i wyskoczyło "Cezary Przybylski wdał się w romans Obywatelskim Dolnym Śląskiem...

Złej frazy użyłeś, to już nie romans:-)
~john niezalogowany
22 listopada 2015r. o 12:01
Lewactwo i ultraliberalizm to nowa forma satanizmu. Malo osób zdaje sobie z tego sprawe. I malo osob wie czym jest satanizm. To nie jest jedzenie psow i sluchanie cięzkiej muzyki, to przede wszystkim czynienie tego co mi sie podoba bez wzgledu na innych. Takie wspolczesne robta co chceta, bez zakazow i nakazów. Cierpienie innych nie jest wazne. Licze sie tylko ja i moja przyjemnosc bez względu na innych. To jest prawdziwy satanizm i nawet ludzie nie zdają sobie z tego sprawy. Taka postawa prowadzi w dalszej konsekwencji do cierpienia moralnego i fizycznego i sprzyja niszczeniu drugiego czlowieka. O to chodzi szatanowi.
~Xl niezalogowany
22 listopada 2015r. o 12:07
~stary znajomy napisał(a): Prywatnie nie lubię Przybylskiego. Tak już jest. Tym razem jednak- po raz pierwszy- jestem pelen szacunku dla postawy Pana Marszałka,który nie dał się zastraszyć moherowym bojówkom i nie wprowadzil cenzury.

I z czego się cieszysz człowieku? Z promowania kurestwa? Jeśli to jest według niektórych nowoczesność i postęp to gratuluję rozumu.Niby z której strony ?
Oczywiście sex to to ludzka sprawa normalna i piękna jeśli się zachowuje intymność. Prawda jest taka że upublicznienie scen tego typu służy różnej maści zbokom.Lubią patrzeć na kurestwo i tyle. Tylko że teatr nie do końca ma takie przeznaczenie co????
2900
#falco nieaktywny
22 listopada 2015r. o 12:12
podal bym Ci przyklad innej instytucji ktora rowniez robi z upodobaniem to do czego r]owniez nie zostala powolana :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
22 listopada 2015r. o 12:15
falco napisał(a): podal bym Ci przyklad innej instytucji ktora rowniez robi z upodobaniem to do czego r]owniez nie zostala powolana :D

Nie musisz pisać wiem jaką :|
~autor niezalogowany
22 listopada 2015r. o 12:16
jeszcze trochę będą hurtownie ze stosami
~ niezalogowany
22 listopada 2015r. o 12:48
~ napisał(a):
falco napisał(a): podal bym Ci przyklad innej instytucji ktora rowniez robi z upodobaniem to do czego r]owniez nie zostala powolana :D

Nie musisz pisać wiem jaką :|

Wszyscy wiedzą. Większość milczy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza