~anonim napisał(a): a czym ci ludzie mają palić gdybyś mieszkał w budynku bez podłączenia do instalacji grzewczej to też byś palił i nie marudził o zatruwaniu powietrza bo twoja elektrociepłownia też zatruwa powietrze ale tego nie widzisz bo warzne ze w mieszkaniu ciepło
~Nie za moje napisał(a):~Testo napisał(a): Wszyscy powinniście pracować w Straży Miejskiej :D
Dlaczego mam być pobłażliwy dla kogoś kto mnie truje? Dziś on zaoszczędzi na opale, jutro ja zapłacę za leczenie siebie i moich bliskich. W dupie mam czyjeś oszczędności.
emem napisał(a):~anonim napisał(a): a czym ci ludzie mają palić gdybyś mieszkał w budynku bez podłączenia do instalacji grzewczej to też byś palił i nie marudził o zatruwaniu powietrza bo twoja elektrociepłownia też zatruwa powietrze ale tego nie widzisz bo warzne ze w mieszkaniu ciepło
Tylko, ze elekrocieplownia nie pali smieci, ma zaawansowane filtry, a reszte (glownie pare) wypuszcza kilkadziesiat metrow nad ziemia i Ty go nie wdychasz.
~Ja Polak napisał(a): Palenie śmieci to żadne zatruwanie w porównaniu do eksploatacji samochodów VW z silnikami diesla, których emisja tlenków azotu przekracza normę cywilizowanego świata o 4000%, to są dopiero potencjalni mordercy !
becia73 napisał(a): No to proste pytanie czym mają palić ludzie jeśli nie stać ich na og. ekologiczne np.gazowe?