Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie pozwól się truć!
~ niezalogowany
24 listopada 2015r. o 9:04
~anonim napisał(a): a czym ci ludzie mają palić gdybyś mieszkał w budynku bez podłączenia do instalacji grzewczej to też byś palił i nie marudził o zatruwaniu powietrza bo twoja elektrociepłownia też zatruwa powietrze ale tego nie widzisz bo warzne ze w mieszkaniu ciepło

bardzo WARZNE....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10630
#CNC nieaktywny
24 listopada 2015r. o 9:06
Wy za to pewnie ekolodzy :D , chce wierzyć ze w domu ogrzewacie tylko elek. za co płacicie rachunki po 1500 albo siedzicie w 3 swetrach i gorącą herbata :D a i jeszcze został gaz , po przeliczeniu kosztów zostawiłem piec , 2tony węgla + drewno na rozpałkę wyjdzie 2500 a gaz to min 5000...
~Ja Polak niezalogowany
24 listopada 2015r. o 9:08
~Nie za moje napisał(a):
~Testo napisał(a): Wszyscy powinniście pracować w Straży Miejskiej :D

Dlaczego mam być pobłażliwy dla kogoś kto mnie truje? Dziś on zaoszczędzi na opale, jutro ja zapłacę za leczenie siebie i moich bliskich. W dupie mam czyjeś oszczędności.

Palenie śmieci to żadne zatruwanie w porównaniu do eksploatacji samochodów VW z silnikami diesla, których emisja tlenków azotu przekracza normę cywilizowanego świata o 4000%, to są dopiero potencjalni mordercy !
~Szkoda słów !!!!!!!!!!!!! niezalogowany
24 listopada 2015r. o 9:11

Zmoderowano 24.11.2015 godz.9:14 - powód: brak kultury - obrażanie dyskutujących (moderator)
4920
#SZCZERY nieaktywny
24 listopada 2015r. o 9:15
emem napisał(a):
~anonim napisał(a): a czym ci ludzie mają palić gdybyś mieszkał w budynku bez podłączenia do instalacji grzewczej to też byś palił i nie marudził o zatruwaniu powietrza bo twoja elektrociepłownia też zatruwa powietrze ale tego nie widzisz bo warzne ze w mieszkaniu ciepło

Tylko, ze elekrocieplownia nie pali smieci, ma zaawansowane filtry, a reszte (glownie pare) wypuszcza kilkadziesiat metrow nad ziemia i Ty go nie wdychasz.

A na jakiej podstawie sądzisz , że śmieci palą.
1
emem
24 listopada 2015r. o 9:16
~Ja Polak napisał(a): Palenie śmieci to żadne zatruwanie w porównaniu do eksploatacji samochodów VW z silnikami diesla, których emisja tlenków azotu przekracza normę cywilizowanego świata o 4000%, to są dopiero potencjalni mordercy !

Jedno i drugie. I auta smrodza i piece. Tylko zauwaz, ze problem ze smogiem w Polsce pojawia sie, gdy jest zima (sezon grzewczy). Latem (te same auta jezdza po drogach) nie jest jeszcze tak zle.. :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
4596
#becia73 nieaktywny
24 listopada 2015r. o 9:24
No to proste pytanie czym mają palić ludzie jeśli nie stać ich na og. ekologiczne np.gazowe?
1
emem
24 listopada 2015r. o 9:29
becia73 napisał(a): No to proste pytanie czym mają palić ludzie jeśli nie stać ich na og. ekologiczne np.gazowe?

Palic weglem (jak juz nie moga innymi paliwami), ale w nowoczesnych piecach, nie palic smieci. Musza zrozumiec, ze moze zaoszczedza na weglu, gdy beda palic smieci, ale wydadza pozniej duzo wiecej na leczenie i lekarstwa, gdy beda chorowac.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza