Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia tak czy nie ?

2900
#falco nieaktywny
6 grudnia 2015r. o 18:38
~ napisał(a):
falco napisał(a): każda religia opiera sie głównie na kasie...

nie ma żadnej religii bez kasiory a czy to będzie banknot czy koza złożona na ''ołtarzu'' i tak wpieprzy ją ''kapłan'' udowadniając pózniej wszystkim że ''ofiara została przyjęta''

Czy zrobiłbyś dla kościola roboty budowlane za darmo, pierdoło??:)
Czy Twój przydupas zrobiłby roboty elektryczne za darmo?? :)
A może znasz kogoś kto dostarczy za darmo energię elektryczną, olej opałowy, gaz i inne rzeczy niezbędne do funkcjonowania, utrzymania Kościoła??

Jeżeli nie, to dlaczego dziwisz się , że wierni chodzący do Kościoła skladają datki? :)

PS. Piedoło,czy jesteś zdolny pojąć, to co napisałem jeżeli dodam , że nie chodzę do Kościoła. :)
:D
a co to mnie obchodzi że nie chodzisz pierdoło...
za darmo?...za darmo równie klecha sie nie modli bo życzy sobie ''co łaska '' a jest ona nie mała...
więc ja również za co ''łaska'' :D
za darmo prąd ,gaz...?...a ja to kurna nie płacę ? czym mam zapłacić ?
powiem ''bóg zapłać''?
a w swoich podatkach i dzięki ''pomocy'' państwa mają taka kasę że tylko wściekła pazerność każe im jeszcze żebrać ''na tacę ''
kiedyś nie było kościołów a wiara była ..dzisiaj śa kościoły a wiary jakby mniej ...
ale wierz sobie w co tylko chcesz tylko nie pitol-pierdoło.... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10630
#CNC nieaktywny
6 grudnia 2015r. o 18:48
zostawcie religie tam gdzie jej miejsce.... dla wierzących w kościele dla mnie ateisty brak dla niej miejsca w moim zyciu..

Zamiast tego polecam obejrzeć świetny film Sędzia który jak mało który film mnie ruszył, pokazuje jakie jest życie i co w zyciu jest ważne...oraz to ze nie warto odcinać sie od korzenia aaaa i coś dla romantyków :D Stara miłość nie rdzewieje :D :D jest na cda
[img=1449424105_jumhfal.jpg]
~ niezalogowany
6 grudnia 2015r. o 19:15
falco napisał(a): mają taka kasę że tylko wściekła pazerność każe im jeszcze żebrać ''na tacę ''

No widać jakie pojęcie o kościele ma ten betonowy móżdżek :/
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 grudnia 2015r. o 19:25
PanM napisał(a): ... Przychylam się do istnienia tzw CZARNEJ MATERII ...

Przemo , to że ciemniaki w sukienkach , kreują światopogląd naszych bab , to jest jasne jak Słońce , ale czarna materia , to wymysł k. retynów próbujących równania tego żyda Einsteina wyliczyć. Nie ma czarnej materii we Wszechświecie , podobnie jak nie ma minusowej energii . To nałukowe bzdury. Niby ujemna masa i energia Wszechświata , to równowaga wektorowa In-Yang. Masz ją w każdym atomie swego ciała :D Podobnie jak ja ... ateisto :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
6 grudnia 2015r. o 19:34
Pannazdzieckiem napisał(a):
PanM napisał(a): ... Przychylam się do istnienia tzw CZARNEJ MATERII ...

Przemo , to że ciemniaki w sukienkach , kreują światopogląd naszych bab , to jest jasne jak Słońce , ale czarna materia , to wymysł k. retynów próbujących równania tego żyda Einsteina wyliczyć. Nie ma czarnej materii we Wszechświecie , podobnie jak nie ma minusowej energii . To nałukowe bzdury. Niby ujemna masa i energia Wszechświata , to równowaga wektorowa In-Yang. Masz ją w każdym atomie swego ciała :D Podobnie jak ja ... ateisto :)

''nałuka''niełuku
2945
Mgosia
6 grudnia 2015r. o 19:35
Pannazdzieckiem napisał(a):

Przemo , to że ciemniaki w sukienkach , kreują światopogląd naszych bab , to jest jasne jak Słońce

Lepsze to niż ciemniaki niby w spodniach, a bez jaj, co niby tacy kochający, a sprzedają swoją miłość w imię głupoty , która się zalęgła gdzieś w łepetynie .
Do czego Cię doprowadziły te Twoje mądrości , wszystko wiesz najlepiej , jesteś najwspanialszy , najmądrzejszy w g...... po pachy . Chyba jednak coś nie tak z tą mądrością , która zwiodła na manowce !
Bez odbioru :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 grudnia 2015r. o 19:36
Te ... sto dwadzieścia jeden ... rozumiesz znaczenie słowa sarkazm ? :]

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
6 grudnia 2015r. o 19:42
Pannazdzieckiem napisał(a): Te ... sto dwadzieścia jeden ... rozumiesz znaczenie słowa sarkazm ? :]

Byłem pewny że tego babola podciągniesz pod sarkazm.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza