PanM napisał(a): ~~Bolczyk napisał(a): Przemuś idź się troszeczkę położyć bo już sam siebie cytujesz :D
Z sieci znika sporo niewygodnych postów .
Nie zdziwię się gdy poniższe zdjęcie znajdzie się na czarnej liście.
Ewidentnie daje kłam temu czym nas karmi rządowa telewizornia i minister Błaszczak.
Minister który w oficjalnej wypowiedzi zaznaczył iż dzisiejsza fala krytyki służb specjalnych jest dziełem wrogów i hejterów .Dziełem tych którzy wyśmiewali " mord Smoleński "
wyroki wydane -- teraz trzeba do nich dopasować winowajców.[img=1486840575_3dr1rp7.jpg]
Oczekuję od sympatyków PiS aby merytorycznie / UCZCIWIE / odnieśli się do tego wypadku.
Pytania ;
Jak możliwe są takie szkody w aucie PANCERNYM przy szybkości 50 km/h ?
Drzewo w które uderzyła limuzyna premierki jest dosyć daleko za skrzyżowaniem.Jak możliwe że doświadczony kierowca nie dał rady ani wyhamować ani ominąć drzewa skoro jechał tylko 50/h ?
Jak to możliwe że doświadczony kierowca limuzyny zabrał się za wyprzedzanie skręcającego auta na skrzyżowaniu gdzie jest podwójna ciągła linia ?
Minister Błaszczak relacjonują wypadek W CZASIE KONFERENCJI PRASOWEJ wspomniał o hejcie krytyków takim samym jak po " ZBRODNI SMOLEŃSKIEJ "
JAKIM TRZEBA BYĆ BEZCZELNYM TUPECIARZEM / MINISTER BŁASZCZAK/ ABY WOBEC POWYŻSZEGO ZRZUCIĆ WINĘ NA CYWILNEGO KIEROWCĘ ?
To zdjęcie jest blokowane na Facebook ale należy je pokazywać aby każdy obywatel miał możliwość wyrobić swoją opinię na temat okoliczności wypadku..
[img=1486897280_b08d2bt.jpg]