Taki1 napisał(a):DP napisał(a):Taki1 napisał(a):DP napisał(a):blues napisał(a): Uff,naleśniki z mirabelką zjadłam teraz mogę z Wami popisać robaczki,gdzieście się pochowali ,obiad zjedzony i pewnie "pół godzinki dla słoninki",mam rację? ;) za,,,na
kawunia,drzem....ka i zakupy :) nie ma to jak chlebek z Biedronki :) w kropeczki :) [/9c]
Ciekawe czy niedlugo bedziemy w tej samej biedronce
szansa 1na 4 :)
Szansa 1 na 4?
Optymistka jestes, jak dla mnie to 1 na 6, czyli mniejsze prawdopodobienstwo
oj
nie nadążam :|
Dopisane 14.02.2016r. o godz. 18:16:~debel napisał(a):DP napisał(a):~debel napisał(a):DP napisał(a):~debel napisał(a):
Jestem pod wrażeniem realnego podejścia do problemu ;)
jakiego problemu?Dopisane 14.02.2016r. o godz. 17:57:Każdy z Nas ma dom, pracę , rodzinę i masę różnych obowiązków , fajnie że można po przez tematy poznawać ludzi i ich poglądy bo może w realu taka sytuacja nigdy się nie zdarzy ale real może zdarzyć się dzięki rozmowie na forum :)
Ale w Bolesławcu nie ma Reala ;( :D
hłe hłe hłe
ale są realni Ludzie :)
Tak są ale poza forum :D
no jeśli ja jestem cieniem ................ nie prowokuj bo może zaboleć ;)
nawet na odległość :>
Dopisane 14.02.2016r. o godz. 18:19:DP napisał(a):Taki1 napisał(a):DP napisał(a):Taki1 napisał(a):DP napisał(a):blues napisał(a): Uff,naleśniki z mirabelką zjadłam teraz mogę z Wami popisać robaczki,gdzieście się pochowali ,obiad zjedzony i pewnie "pół godzinki dla słoninki",mam rację? ;) za,,,na
kawunia,drzem....ka i zakupy :) nie ma to jak chlebek z Biedronki :) w kropeczki :) [/9c]
Ciekawe czy niedlugo bedziemy w tej samej biedronce
szansa 1na 4 :)
Szansa 1 na 4?
Optymistka jestes, jak dla mnie to 1 na 6, czyli mniejsze prawdopodobienstwo
oj
nie nadążam :| Dopisane 14.02.2016r. o godz. 18:16:~debel napisał(a):DP napisał(a):~debel napisał(a):DP napisał(a):~debel napisał(a):
Jestem pod wrażeniem realnego podejścia do problemu ;)
jakiego problemu?Dopisane 14.02.2016r. o godz. 17:57:Każdy z Nas ma dom, pracę , rodzinę i masę różnych obowiązków , fajnie że można po przez tematy poznawać ludzi i ich poglądy bo może w realu taka sytuacja nigdy się nie zdarzy ale real może zdarzyć się dzięki rozmowie na forum :)
Ale w Bolesławcu nie ma Reala ;( :D
hłe hłe hłe
ale są realni Ludzie :)
Tak są ale poza forum :D
no jeśli ja jestem cieniem ................ nie prowokuj bo może zaboleć ;)
nawet na odległość :>
sądzę że wolałbyś nie poznać mojej realności
Taki1 napisał(a): 6 biedronek w B-cu wiec szansa 1 na 6
DP napisał(a):Taki1 napisał(a): 6 biedronek w B-cu wiec szansa 1 na 6
A TO PECH
obskoczyłam tylko 4 ;(
Taki1 napisał(a):DP napisał(a):Taki1 napisał(a): 6 biedronek w B-cu wiec szansa 1 na 6
A TO PECH
obskoczyłam tylko 4 ;(
A ja jedna, wiec szanse znikome
klucznick napisał(a): buziak dla wszystkich dziewczyn :* żeby żadna nie była pominięta,całusków 102, :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
DP napisał(a):Taki1 napisał(a):DP napisał(a):Taki1 napisał(a): 6 biedronek w B-cu wiec szansa 1 na 6
A TO PECH
obskoczyłam tylko 4 ;(
A ja jedna, wiec szanse znikome
żadne :>