~Do: xl napisał(a): Nad Tobą koniecznie trzeba odmówić egzorcyzm. Jeżeli nic z tego nie zrozumiałeś to pereł przed wieprze nie będziemy rzucać. Otrzepujemy pyl i jesteś dla nas wierzących jako poganin. Jeśli się nie nawrocisz nie zaznacz spokoju i zginiesz marnie. Poczytaj Pasje. Ze swoimi rewelacjami jedz na konferencje do Diecezji i tam dalej się kompromituj. Mało wiedzy to mało Boga. Dużo wiedzy to silna wiara w naszego PANA - BOGA TROJJEDYNEGO.
Gardzisz poganami , gardzisz ludźmi tego cię nauczono i do tego cie wyćwiczono w twoim kościele? Tego cię nauczył Karol Wojtyła i Franciszek? Jego naukami się kierujesz??
No nie wiem , bo po twojej wypowiedzi można uznać że należysz do jakiejś sekty a nie do kościoła. A Poza tym to nie wiem w jakiego ty Jezusa wierzysz, bo ja osobiście w takiego który NIKIM NIE POGARDZAŁ NAWET POGANAMI ANI , PROSTYTUTKAMI ANI MORDERCAMI . Ba! Nawet jeden z nich morderca i prześladowca kościoła i chrześcijan , sam Bóg powołał go na Apostoła :)
Ale ty gardzisz bo ci się wydaje że jesteś lepszy od innych. Gadaj sobie ile chcesz , faktów historycznych takich jak inkwizycja nie wymażesz , to sa fakty historyczne.