Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cud w kościele św. Jacka w Legnicy?
~xl niezalogowany
12 kwietnia 2016r. o 9:30
~Do: xl napisał(a): A kysz szatnie !!! Precz. Precz.

Szatanie? zajmij się wypędzaniem szatana w swoim podwórku a jest dużo do roboty. Np . na tym filmie dokładnie pokazują jakich maszyn używała święta inkwizycja do męczenia ludzi, dręczenia i mordowania. Szatan to na pewno dobrze się bawi na twoim podwórku. A ty jak nie chcesz być uczestnikiem tej sztańskiej zabawy to sie nawróć do prawdziwego Jezusa który z martwych powstał i żyje i jest droga prawda i życiem

Zobacz sobie

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Do: xl niezalogowany
12 kwietnia 2016r. o 9:50
Nad Tobą koniecznie trzeba odmówić egzorcyzm. Jeżeli nic z tego nie zrozumiałeś to pereł przed wieprze nie będziemy rzucać. Otrzepujemy pyl i jesteś dla nas wierzących jako poganin. Jeśli się nie nawrocisz nie zaznacz spokoju i zginiesz marnie. Poczytaj Pasje. Ze swoimi rewelacjami jedz na konferencje do Diecezji i tam dalej się kompromituj. Mało wiedzy to mało Boga. Dużo wiedzy to silna wiara w naszego PANA - BOGA TROJJEDYNEGO.
~xl niezalogowany
12 kwietnia 2016r. o 9:58
~xl napisał(a):
~r51 napisał(a): Do xl:
To jakaś nowa religia w twoim opracowaniu? Jakie to wyznanie? Bo część Ewangelii jak rozumiem odrzucasz?
A do wielu innych dyskutantów piszących o ciemnościach średniowiecza czy wyciskaniu ciemnoty - nie popełnię raczej dużego błędu oceniając, że piszący o bzdury o średniowieczu historii nie studiował, a piszący o wciskaniu ciemnoty korzysta z komputera i wielu innych urządzeń, a nie ma pojęcia o podstawach fizycznych i matematycznych ich działania (tych dokładnych, a nie z TV popularnonaukowej)

1. Którą część Ewangelii według ciebie odrzucam??? Podaj przykład
2. Wskaż mi w ewangelii choć jeden fragment nauczający i wskazujący o tego typu praktykach i objawieniach

Odpowiedz mi na moje pytania, bo widzę że krążysz i wylądować nie możesz.

Akurat mało mnie obchodzi za kogo mnie uważasz ,i proszę nie musisz się aż tak wysilać bo najmniej mnie obchodzi za kogo ty mnie uważasz . Ale odpowiedz mi na moje pytania
~xl niezalogowany
12 kwietnia 2016r. o 10:04
~Do: xl napisał(a): Nad Tobą koniecznie trzeba odmówić egzorcyzm. Jeżeli nic z tego nie zrozumiałeś to pereł przed wieprze nie będziemy rzucać. Otrzepujemy pyl i jesteś dla nas wierzących jako poganin. Jeśli się nie nawrocisz nie zaznacz spokoju i zginiesz marnie. Poczytaj Pasje. Ze swoimi rewelacjami jedz na konferencje do Diecezji i tam dalej się kompromituj. Mało wiedzy to mało Boga. Dużo wiedzy to silna wiara w naszego PANA - BOGA TROJJEDYNEGO.

Gardzisz poganami , gardzisz ludźmi tego cię nauczono i do tego cie wyćwiczono w twoim kościele? Tego cię nauczył Karol Wojtyła i Franciszek? Jego naukami się kierujesz??
No nie wiem , bo po twojej wypowiedzi można uznać że należysz do jakiejś sekty a nie do kościoła. A Poza tym to nie wiem w jakiego ty Jezusa wierzysz, bo ja osobiście w takiego który NIKIM NIE POGARDZAŁ NAWET POGANAMI ANI , PROSTYTUTKAMI ANI MORDERCAMI . Ba! Nawet jeden z nich morderca i prześladowca kościoła i chrześcijan , sam Bóg powołał go na Apostoła :)
Ale ty gardzisz bo ci się wydaje że jesteś lepszy od innych. Gadaj sobie ile chcesz , faktów historycznych takich jak inkwizycja nie wymażesz , to sa fakty historyczne.
~bagno niezalogowany
12 kwietnia 2016r. o 10:59
Cud, faktycznie ku.wa cud, ile w tym kraju jest ciemnogrodu, głowa nie boli, po prostu łeb od tej ilości pęka !
~Julcia niezalogowany
12 kwietnia 2016r. o 11:20
Kurde nie uważacie że powinna się zając tym prokuratura? Do jasnej cholery co to jakieś pieprzone średniowiecze? Znajdują kawałek mięśnia sercowego w hostii a wy krzyczycie że cud.Ta hostia jest gdzieś produkowana? Czyj jest ten kawałek mięśnia? Pracownika? Gdzie sanepid? Jak człowiek coś produkuje to go kontrolują na każdym kroku. A w kościele znaleźli ślady ludzkiego ciała no i nikogo to nie dziwi. No tak cud. Paranoja normalnie.
~olo niezalogowany
12 kwietnia 2016r. o 11:41
~Julcia napisał(a): Kurde nie uważacie że powinna się zając tym prokuratura? Do jasnej cholery co to jakieś pieprzone średniowiecze? Znajdują kawałek mięśnia sercowego w hostii a wy krzyczycie że cud.Ta hostia jest gdzieś produkowana? Czyj jest ten kawałek mięśnia? Pracownika? Gdzie sanepid? Jak człowiek coś produkuje to go kontrolują na każdym kroku. A w kościele znaleźli ślady ludzkiego ciała no i nikogo to nie dziwi. No tak cud. Paranoja normalnie.

A tego co tam kiedyś pisali to prokuratura została powiadomiona, było śledztwo i umorzono. Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie myśli, że pobrano wycinek serca od umierającej osoby z sercem w stanie zapalnym. dziwne to wszystko... A jeśli jest Bóg to przecież jest to możliwe...
~Anna niezalogowany
12 kwietnia 2016r. o 11:41
~Julcia napisał(a): Kurde nie uważacie że powinna się zając tym prokuratura? Do jasnej cholery co to jakieś pieprzone średniowiecze? Znajdują kawałek mięśnia sercowego w hostii a wy krzyczycie że cud.Ta hostia jest gdzieś produkowana? Czyj jest ten kawałek mięśnia? Pracownika? Gdzie sanepid? Jak człowiek coś produkuje to go kontrolują na każdym kroku. A w kościele znaleźli ślady ludzkiego ciała no i nikogo to nie dziwi. No tak cud. Paranoja normalnie.

Jeżeli Twoim zdaniem sprawa związana jest z jakąś formą przestępstwa, to Twoim obowiązkiem jest powiadomić prokuraturę/policję. W przeciwnym razie jest to tylko czcze gadanie/bicie piany, a nie prawdziwa obywatelska troska.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem