Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Weto dla lokalnej biurokracji
~ niezalogowany
17 maja 2016r. o 20:28
Na poziomie gminy nie potrzeba polityki, która wpieprza się do wszystkiego. Na tym poziomie trzeba dobrego gospodarza, który nie ma ambicji /często chorych/, aby zaistnieć w polityce.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 maja 2016r. o 22:06
~ napisał(a): Na poziomie gminy nie potrzeba polityki, która wpieprza się do wszystkiego. Na tym poziomie trzeba dobrego gospodarza, który nie ma ambicji /często chorych/, aby zaistnieć w polityce.

Pan Leszek jest już w takim wieku że polityka go nie interesuje ,to że chce pomagać mieszkańcom to chwała mu za to, :*
~ccc niezalogowany
18 maja 2016r. o 7:06
pytanie czy veto i jego zarząd vetuje również pomawianie m in na forum bolca, czy pisanie pisanie nieprawdziwych rzeczy lub przypuszczen uświęca wasz cel jakim jest transparentności życia publicznego?
~Nie weto niezalogowany
18 maja 2016r. o 9:44
~ccc napisał(a): pytanie czy veto i jego zarząd vetuje również pomawianie m in na forum bolca, czy pisanie pisanie nieprawdziwych rzeczy lub przypuszczen uświęca wasz cel jakim jest transparentności życia publicznego?

Podaj jeden przykład gdzie WE-TO kogoś na tym forum pomówiło ,to że ty plujesz jadem i wku....sz ludzi to inna bajka.
~ niezalogowany
18 maja 2016r. o 10:51
~ccc napisał(a): Kolejna dobra zmiana wyzywanie obrażanie pomawianie w Internecie później lament ze jest się szykanowanym. A veto nie vetuje pomawiania w Internecie czy w imię zasady cel uświęca środki..... Panie vice wg pana można pomawiać....

Leszek- Stanisław Socha
Jak do tej pory jestem jedynym , który swoje teksty podpisuje i jedynym ,którego tu znieważono , ja nie obrażam ja komentuje . Nie jestem w stanie odpowiadać za inne wpisy i nikt nie jest w stanie tego kontrolować (Informacja BolecInfo). Co do samego Stowarzyszenia - istnieje dopiero rok. Uczymy się jak wszyscy. Myślę ,że jest dobrze . Nie wszystkie nasze działania możemy upubliczniać bo nie wszyscy sobie tego życzą . Tak nie jest moją ambicją aspirowanie do stanowisk samorządowych. Ja mam ten okres za sobą . Myślę, że "VE-TO" ma sens dla tego w nim działam. Współczuje tylko Urzędnikom samorządowym, którzy co 4 lata przeżywają stres w związku z kolejnymi wyborami . Znam wielu urzędników i ich podziwiam jest też wielu ,którzy nigdy tam nie powinni się znaleźć ponieważ mylą służbę dla społeczeństwa z karierą i gwiazdowaniem . Stowarzyszenie "VE-TO" jest "solą w oku" właśnie dla tych "gwiazd urzędniczych".

To ,że podpisuję się pod tekstami to nie znaczy, że jestem osobą publiczną i mój status prawny jest inny niż urzędnika, który jest osobą publiczną i można operować jego nazwiskiem i innymi danymi publicznie. Obrażanie mnie na forum publicznym może mieć inne konsekwencje. Pozdrawiam.
~ccc niezalogowany
18 maja 2016r. o 17:39
Leszek Stanisław prawie jak Robert Marek
Osoba prywatna nie idzie do mediów po to aby zdobyć poklask i nic więcej. Ta osoba wczesniej pisze ze chodzi po sadach i jednocześnie daje sygnał ze je jest prywatna i jak cos uzna ze krytyka może pewnie przekroczyć granice poprosić o zadośćuczynienie.

Czy to prawda ze to pan został posadzony o wpisy uwłaczające MOPSu na forum bolca

Mój komentarz to ve-to to niestety dziwny twór
~Putlereczek niezalogowany
18 maja 2016r. o 17:44
Kpina z klienta i człeka.
G..no można .
Co to za śmieszna organizacja? Ściema i nic nie ma.
~ niezalogowany
18 maja 2016r. o 18:32
Dziwny twór, nic nie zrobiło itp., itd.
A ty cały czas piszesz te swoje bzdety. Skoro tacy niegroźni, to po co tu wchodzisz?

Jakby nic nie znaczyli, to byś sobie zadawał trudu pisania tych swoich wypocin?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza