masi napisał(a): http://media.giphy.com/media/rqpy1Rkgv1rxK/giphy.gifDopisane 16.05.2016r. o godz. 23:20:Ememe, teraz poważnie, wymagacie aby podać numer telefonu przy rejestracji na party... Do jakich celów on Wam służy? :)
masi napisał(a): Ememe, teraz poważnie, wymagacie aby podać numer telefonu przy rejestracji na party... Do jakich celów on Wam służy? :)
emem napisał(a):masi napisał(a): Ememe, teraz poważnie, wymagacie aby podać numer telefonu przy rejestracji na party... Do jakich celów on Wam służy? :)
Masi - czytaj uwaznie, bo wszystko jest napisane w opisie imprezy :-)
Na dwa dni przed impreza bedziemy dzwonic do wszystkich (podobnie jak w poprzednim roku), aby potwierdzic obecnosc :-)
CNC napisał(a): numery pewnie sprzedajecie cholernym telemarketerom lub innym instytucją :)
kc napisał(a): Wiem, ale to jest jedyny temat, do którego zaglądasz i w którym od razu odpowiadasz.wiesz gdzie marcin ma bolec naiwniaków w du-pie ,przekonałem się o tym na własnej skórze :P
To jak ? Jak ważni są dla ciebie Twoi kochani bolecnauci ? Zasłużyli na krótką informację, że to jest zepsute ?
~klucznick napisał(a):kc napisał(a): Wiem, ale to jest jedyny temat, do którego zaglądasz i w którym od razu odpowiadasz.wiesz gdzie marcin ma bolec naiwniaków w du-pie ,przekonałem się o tym na własnej skórze :P
To jak ? Jak ważni są dla ciebie Twoi kochani bolecnauci ? Zasłużyli na krótką informację, że to jest zepsute ?