Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Skrzyżowanie przy Shellu

2820
#k1p nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 1:17
Kultura, poszanowanie dla przepisów i nie trzeba będzie żadnych rond, przepraw czy świateł. Ale gdy dzisiaj na rondzie pierwszeństwo wymusił mi kursant błękitnym Coltem i mimo ewidentnej winy nie zobaczyłam uniesionej ręki choćby instruktora, to sądzę, że chamstwo i buractwo na drodze jest nadal na czasie.
Też mi się zdarza, ale przeproszę, ręką lub światłem. Niby pierdoła, nic nie znaczący gest, a zmienia wszystko. Bądźmy dla siebie ludźmi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3004
#masi nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 1:25
Dokładnie, wczoraj podobną sytuację widziałem pod brico, jechałem za blondi, gdzie naprzeciw też podjeżdżała blondi, jedna drugiej wymusiła, w sumie posypały się słowa, które rozumiałęm czytając z warg :D, trąbienie i gestykulacja, jako trzeci włączył się facet do dyskusji :D. Wyglądało to bardzo zabawnie i nie wyglądało na przeprosiny żadnej ze stron. Załuję tylko, że nie miałem kamerki :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~bol niezalogowany
5 czerwca 2016r. o 9:54
~ napisał(a):
~ napisał(a): Rondo!

+ przeprawę promową i wyciąć te cholerne drzewa.
Co się nie robi dla naszych szoferow.
3004
#masi nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 13:15
Dla ochłody ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~asterek niezalogowany
5 czerwca 2016r. o 23:42
recbi napisał(a): A ja tam pewnego dnia stałem za jakimś baranem na głównej , bo zabrakło świateł i nie wiedział, że ma pierwszeństwo :/
czy nie jechał on czarną asterką z muzą na full ?
~`` niezalogowany
6 czerwca 2016r. o 19:29
Wy jesteście ludzie szczęśliwi, że tylko takie problemy macie. Zazdroszę. Życzę wam, by zawsze tylko takie kłopoty was dopadały...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza