Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Pogoda członkiem Rady Politycznej PiS
~Tylko PiS niezalogowany
11 lipca 2016r. o 11:33
Gratuluję i życzę powodzenia w dźwignaniu Polski z ... kamieni kupy,która zostawili złodzieje, zdrajcy i pożyteczni zaprzancy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ja niezalogowany
11 lipca 2016r. o 13:17
Dlaczego,niektórzy tacy są mściwi dla poprzedników i tak brzydko ich nazywają,a mają się za takich wielkich katolikow.Boję się takich ludzi!
~Do Ja niezalogowany
11 lipca 2016r. o 14:03
Brzydko? To są prawdziwe określenia. Pan Jezus tez do Faryzeuszy mówił: " Wy groby pobielane..". a nawet posłużył się biczem. Proszę nie zadać aby katolik był naiwny. Ma twardo starać po ziemi. A jego mowa ma być krotka: - tak tak, nie nie, co nadto to ... itd. Proszę zaznajomić się z Raportami otwarcia kazdego z ministerstw, stenogramami rozmów polityków przy np. osmiorniczkach, porozmawiać w jaki sposob i za ile pozbywano się naszego majątku narodowego, jak likwidowano nasze zakłady aby nie były konkurencyjne dla Niemiec, nie starczy papieru i czasu aby te wszystkie nikczemnosc wyrządzone Polakom opisać. To nie jest zemsta, czy nienawiść ale wołanie o sprawiedliwość. I tak jest rozumiana nauka katolicka. Jesli tego szanowny internauta nie rozumie, to proszę cofnąć się do ... chociażby szkół lub poprostu zdobyć mądrość, jak mawiał Sługa Boży Kardynał Stefan Wyszyński - na kolanach. Bać się należy tych zaprzancow a nie uczciwych katolików.
~Do Ja niezalogowany
11 lipca 2016r. o 14:05
Przepraszam. Pomylka: w 4 wierszy od gory winno byc: - "Ma twardo stapac po ziemi".
~KOD niezalogowany
11 lipca 2016r. o 14:06
Jak można fotografować się z takimi szmaciarzami i sprzedawczykami jak Gowin ,za dwa lata Pisiory znowu będą w opozycji bo roztrwonię cały majątek Polski.
~ niezalogowany
11 lipca 2016r. o 14:09
~Do Ja napisał(a): Przepraszam. Pomylka: w 4 wierszy od gory winno byc: - "Ma twardo stapac po ziemi".

A ja myślałem że ma być my pisowcy mamy ...ć po ziemi .

Zastosowana autokorekta

~Do KOD niezalogowany
11 lipca 2016r. o 14:14
Twoja wypowiedź jest - kłamliwa i obraźliwa. Nic nie rozumiesz lub co gorsza wykonujesz polecenia płatnego trolla. Nazywając Pana Ministra Gowina szmaciarzem i sprzedawczykiem wystawiasz o sobie jak najgorsze świadectwo a ponadto odpowiesz za to przed Sądem. Zadziwiające, dlaczego ta szkalujaca wypowiedź nie została zmoderowana, czyżby była celowa i z inspiracji?
~Do KOD niezalogowany
11 lipca 2016r. o 14:15
Twoja wypowiedź jest - kłamliwa i obraźliwa. Nic nie rozumiesz lub co gorsza wykonujesz polecenia płatnego trolla. Nazywając Pana Ministra Gowina szmaciarzem i sprzedawczykiem wystawiasz o sobie jak najgorsze świadectwo a ponadto odpowiesz za to przed Sądem. Zadziwiające, dlaczego ta szkalujaca wypowiedź nie została zmoderowana, czyżby była celowa i z inspiracji?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza