a co ty myślisz?
że ja tu siedzę i czekam na ''jaśnie pana''?...mam na szczęście ciekawsze zajęcia :)
a może twoim przykładem -niejednokrotnym zresztą -''nie czuję potrzeby '' lub po prostu nie sposób wytłumaczyć ci sprawy oczywiste , napisane najprościej jak potrafiłem mając nadzieję że zrozumiesz ...
myliłem się :D
jaki to jesteś ''rozwinięty'' widać po słowie którego z pewnym upodobaniem używasz a nie wiesz że już stosunkowo dawno uznano je z lekka za przestarzałe ...
no ale tobie akurat można to wybaczyć bo ty dopiero zaczynasz się uczyć ...
kiedy wyjdziesz z ''umysłowego zaścianka'' może coś dotrze do ciebie :D
racja :)
co sądzisz o pedofilli w polskim KK?
istnieje czy to wszystko pomówienia?
nadal twierdzisz że wszyscy ''święci'' KK są tacy w istocie , czy też mają co nieco ''za pazurkami''
odpowiesz czy ''nie czujesz potrzeby'' :D
(wybitnie podoba mi się to twoje określenie na unikania odpowiedzi :D )
zaraz mi się też przypomina ten twój ''zarzut ''półprawd i półkłamstw...
aproposik -znalazłeś już ten mój post gdzie piszę że ''każdy ksiądz to pedofil''
oj wychodzisz na kłamczuszka :D
będziesz musiał pędzić do spowiedzi ...hehe
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.