Dzisiaj około godziny 11, prawdopodobnie właściciel ciemnego kombi skradł Yorka z Kraśnika Górnego . Bardzo proszę Was jeśli zobaczycie u kogoś tego pieska, a wcześniej go nie było, to pomóżcie mi go odzyskać :( Riko ma 4 lata, to mój ukochany piesek :(
[img=1472809769_w8y6469.jpg]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Oby :( ostatnio to własnie on sprawiał mi największą radość, pozwalał choć na chwilkę zapomnieć.
Dopisane 02.09.2016r. o godz. 14:18:
Złodzieju , bardzo Cie proszę jeśli jest w Tobie choć odrobina człowieczeństwa, oddaj nam naszego pieska. On w jakimś stopniu wypełniał nam pustkę po stracie najbliższej osoby :( Jest dla nas bardzo ważny, bo pojawił się w naszym domu w rocznicę śmierci mojego męża .
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Bardzo serdecznie panu dziękuję, jestem bardzo szczęśliwa, że go odzyskałam :) :) :)
Jesteście kochani !! :)