Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Żywiec Zdrój o "incydencie w Bolesławcu"
~ niezalogowany
22 września 2016r. o 22:00
Ja bym po spróbowaniu pierwszej butelki nie ruszył drugiej! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Hgw niezalogowany
22 września 2016r. o 22:03
Jeszcze tak naprawde nic nie wiadomo a juz co nie ktorzy licza kase z odszkodowania..
~ja niezalogowany
22 września 2016r. o 22:13
A CO BĘDZIE JEŚLI KLIENT W TEN GŁUPI SPOSÓB CHCE WYŁUDZIĆ KASĘ Z TEJ FIRMY BĄDŹ KTOŚ DZIAŁA NA SZKODĘ FIRMY A FIRMA JEST TU KOZŁEM OFIARNYM
13415
#user nieaktywny
23 września 2016r. o 0:00
głupi jesteś
~Cxc niezalogowany
23 września 2016r. o 0:50
.... dobry adwokat i kasa się należy....
~Ktoś niezalogowany
23 września 2016r. o 5:44
Najpierw bym sprawdził czym ci Państwo się zajmują. Prowadzą dzialalnos która zajmuje się żywicami i innymi utwardzaczami, aceton. Wydaje mi się, ze butelka, K której był"kwas" to nic innego jak z firmy. Po prostu albo ktoś Wlal do butelki taki specyfik wi celu przechowania (powinno sie w tedy to opisac) jakoś przez przypadek trafiło do niego albo ktoś zrobił to umyślnie .
~Ktoś niezalogowany
23 września 2016r. o 6:43
Najpierw bym sprawdził czym ci Państwo się zajmują. Prowadzą dzialalnos która zajmuje się żywicami i innymi utwardzaczami, aceton. Wydaje mi się, ze butelka, K której był"kwas" to nic innego jak z firmy. Po prostu albo ktoś Wlal do butelki taki specyfik wi celu przechowania (powinno sie w tedy to opisac) jakoś przez przypadek trafiło do niego albo ktoś zrobił to umyślnie .
~ niezalogowany
23 września 2016r. o 6:49
~Cxc napisał(a): .... dobry adwokat i kasa się należy....

Z tytulu ? Od kogo? Znasz dowody dochodzenia?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza