Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

JORYC JERZY CZAJKOWSKI

~klient niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:26
~ napisał(a): Ja również miałem nieprzyjemność być pouczanym przez panią z obsługi klienta. Mam wrażenie, że ta pani za bardzo obrosła w piórka. Nie wiem czy właściciel prowadzi taką politykę odnośnie poziomu obsługi klienta czy ta pani działa poza jego kontrolą i wiedzą. Ale źle to świadczy o firmie.

Pani z biura pracuje tam odkąd pamiętam ,może miała racje?
Ja warsztat zdecydowanie polecam :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:36
~klient napisał(a):
~ napisał(a): Ja również miałem nieprzyjemność być pouczanym przez panią z obsługi klienta. Mam wrażenie, że ta pani za bardzo obrosła w piórka. Nie wiem czy właściciel prowadzi taką politykę odnośnie poziomu obsługi klienta czy ta pani działa poza jego kontrolą i wiedzą. Ale źle to świadczy o firmie.

Pani z biura pracuje tam odkąd pamiętam ,może miała racje?
Ja warsztat zdecydowanie polecam :)

Ta pani ma się kierować jedyną zasadą: Klient nasz pan i ma zawsze rację. Ja z usług tego warsztatu korzystałem ok. 10 lat i wiem, ze kiedyś była uprzejma. Gdy firma szukała jeszcze swego miejsca na rynku bolesławieckim to potrafiła ta pani zadzwonić wcześniej z powiadomieniem, że ustalony termin naprawy się przesunął. Teraz nie potrafi zadzwonić albo nie chce. Nie wiem i nie interesuje mnie to. Stracili klienta na zawsze a przy okazji paru innych bo wieść się roznosi jak widać. Ona sobie może męża albo dziecko w domu pouczać.
~bmw niezalogowany
24 listopada 2016r. o 14:40
Największy warsztat w mieście, nigdy się nie zawiodłem, wymieniam opony, serwisuje auto ,przechowuje opony, ful serwis, chyba tylko ciąż nie usuwają, terminy rzeczywiście bywają kosmiczne!
Zdecydowanie polecam.
~Skruszony niezalogowany
24 listopada 2016r. o 16:18
Ja nie śmiem narzekać;) parę lat temu,wpienili mnie mnie, walnełem foha ,w sumie bzdura,miałem zły dzień,Pan z obsługi klienta też nie miał cierpliwości,ludzi od zarąbania,trzeba czekać!orzesz powiedziałem,jadę gdzie indziej! No i to był błąd! Tułałem się jakiś czas po innych warsztatach,no i co wróciłem:) obciach myślałem że zalicze,ale nie odczułem nawet a zachowałem się paskudnie. Dlatego w ramach pokuty piszę teraz: SĄ NAJLEPSZYM WARSZTATEM W TYM MIEŚCIE! polecam.
~Agnieszka niezalogowany
24 listopada 2016r. o 17:20
A ja polecam firmę Andrzeja Debernego - jak zawsze sprawnie wymieniono mi koła na zimowe - brawo chłopaki
~~Synu niezalogowany
24 listopada 2016r. o 17:41
Jak powyżej tak i mnie Pani z recepcji skutecznie zniechecila do korzystania z usług...
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 18:21
~Skruszony napisał(a): Ja nie śmiem narzekać;) parę lat temu,wpienili mnie mnie, walnełem foha ,w sumie bzdura,miałem zły dzień,Pan z obsługi klienta też nie miał cierpliwości,ludzi od zarąbania,trzeba czekać!orzesz powiedziałem,jadę gdzie indziej! No i to był błąd! Tułałem się jakiś czas po innych warsztatach,no i co wróciłem:) obciach myślałem że zalicze,ale nie odczułem nawet a zachowałem się paskudnie. Dlatego w ramach pokuty piszę teraz: SĄ NAJLEPSZYM WARSZTATEM W TYM MIEŚCIE! polecam.

A pocałowałeś w cztery litery panią z recepcji? Jeszcze możesz to zrobić ale wcześniej ją uprzedź żeby przez kilka dni się nie myła.
~~Stanislaw niezalogowany
24 listopada 2016r. o 21:08
Wyczuwam tu jakaś nagonke konkurencji. Korzystałem z serwisu Joryc wiele razy i polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza