Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 kwietnia 2017r. o 21:31
A wracając do sprawy ... czy któryś z szacownych dyskutantów mógłby mi odpowiedzieć na pytanie , czy do barszczu ukraińskiego należy dodać groszek łuskany , czy w strączkach ? Pytam , bo właśnie gotuję i ma to taki sam wpływ na wzniosłość dyskusji o Stwórcy , co dyskurs Papuga , contra Tyldy :|

Pytanie właściwe brzmi tak : ... jak długo będziesz Papugo się jeszcze tak ścierać ?

ps. Edek bez kredek ;) Ja tylko domniemam :D . Przecież wiadomo , że Rzeczona jaj nie ma i na kawę ze mną nie pójdzie :D . Ale Ty szansę masz ... tylko nie wiadomo na co :D Nie wiem , czy Ci mówiłem , kiedyś z Rychem poznaliśmy taką jedną czarnulkę . Nie pamiętam , jak miała na imię . Nie pamiętam gdzie to było. Wybrała Jego. Jakoś przeżyłem , choć chęć odwetu i testosteron kazały mi na tamten czas lać po pysku Rycha ... to jednak potrafiłem wtedy zachować stoicki spokój . Dzisiaj nie jestem już taki sprawny w intelekcie , emocjach i mięśniach. Ale staram się , choć mi nie wychodzi ... zachować stoicki spokój. Tak więc gdyby Ta Matrona , co to ciałem pedagogicznym niby jest , chciała się do Ciebie przytulić , to ... pozostaje mi tylko błogosławić :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
4 kwietnia 2017r. o 21:34
Wole rude.
2900
#falco nieaktywny
4 kwietnia 2017r. o 21:55
:D
na sen ...
jutro kolejna porcja być może nawet wieści z centrum dowodzenia czyli ''skały'' :D [img=1491335747_b54z9q5.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
4 kwietnia 2017r. o 22:05
~~ napisał(a):
~~do pipy falco napisał(a):
te pipa falco już z balkonikiem przy betoniarze naginasz? braaaawo ty

Każdy sądzi wg siebie.
Tak już w życiu jest: kto się h_u_j_e_m urodził, kanarkiem nie umrze.

jonaszowy rynsztok pipy falco
~~ niezalogowany
4 kwietnia 2017r. o 22:15
falco napisał(a): :D
na sen ...
jutro kolejna porcja być może nawet wieści z centrum dowodzenia czyli ''skały'' :D [img=1491335747_b54z9q5.jpg]

Stare fotografie. Tylko tyle produkuje twoj intelekt. Tym sie zywi twoj mozg.
~~ niezalogowany
4 kwietnia 2017r. o 22:25
~~ napisał(a):

Twój "intelekt" "zywi twoj mozg" - co za tłuk niedouczony?

"Pisowski betonie, aleś ty głupi." Tępy i głupi.
~~ed niezalogowany
4 kwietnia 2017r. o 22:26
~~ napisał(a):
na sen ...

foto is foto, żaden intelekt tego nie zmieni.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 kwietnia 2017r. o 22:46
~~ed napisał(a):
~~ napisał(a):
na sen ...

foto is foto, żaden intelekt tego nie zmieni.

Zgadza się. Foto is foto . I to nie jest fotomontaż . Święty Wojtyła w ramach żydowskiego ekumenizmu całuje Koran. Jeśli cywilizacja łacińska ma przetrwać ( jestem jej przeciwnikiem , lecz nie islamistą ) , to nie może być tak , że święci brudzą usta o intelektualne śmieci .

Dobrej nocy Wam życzę. Jutro zaś betoniara . Nie ma mowy o ciepłej , państwowej posadce w charakterze rzecznika prasowego babci klozetowej w magistracie ... w Ratusz w Bolesławcu :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza