Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Purpurowa Robinia niezalogowany
6 lipca 2019r. o 9:14
Episkopat o "agresji i pogardzie" wobec pracownika IKEI. "Gratulujemy odwagi w obronie wiary"

Konferencja Episkopatu Polski wydała oświadczenie w głośnej sprawie zwolnionego pracownika IKEI. KEP gratuluje mężczyźnie "odwagi w wyznawaniu i obronie wiary" i broni go przed "wypowiedziami pełnymi agresji i pogardy". Zwolniony pracownik cytował fragment Starego Testamentu, w którym mowa jest o karaniu śmiercią osób homoseksualnych.

MOLESTYNY PODNOSZĄ GŁOWĘ .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskofioletowy Ambrowiec niezalogowany
6 lipca 2019r. o 9:59
~~Niebieski Mieczyk napisał(a):
DP napisał(a): ''Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami.'

Jestes fenomenalna charakteryzyjac sama siebie.

to ciekawe ja też to zauważyłem
wszystkie jej opinie wyrażane o innych idealnie do niej pasują
~~Celestynowa Scewola niezalogowany
6 lipca 2019r. o 10:05
Marny strateg z Żoliborza i jego maskotka kłamca zostali ograni przez Merkel na szczycie UE jak dzieci w piaskownicy...... a pisiaki w Brukseli chodzą parami bo z językiem na bakier.....

Wydaje się że gorzej już być nie może ! ......
~~Platynowy Rannik niezalogowany
6 lipca 2019r. o 10:16
~~Niebieskofioletowy Ambrowiec napisał(a):
DP napisał(a): ''Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami.'

oho...jakiś ''fahowiec'' się wypowiedział ...:]
a jaka bystrość --on też ''zauważył''

tyle że ambrowic zniknie i pojawi się jakaś ''fuksja'' w kolejnym ''fahowym'' temacie

ale wracając do tematu o szatanie bo on tu jest główną postacią a nie ''bóg''

dlaczego ten szatan już dawno nie został unicestwiony skoro ''bóg'' jest wszechmogący ?

proste pytanie?

moje wytłumaczenie jest też proste - bóg i szatan działają wspólnie i w porozumieniu ...hahahaha

no ambrowiec - błyśnij ''yntelektem '' :]
~~Granatowoszara Kalia niezalogowany
6 lipca 2019r. o 15:43
~~Celestynowa Scewola napisał(a): Marny strateg z Żoliborza i jego maskotka kłamca zostali ograni przez Merkel na szczycie UE jak dzieci w piaskownicy...... a pisiaki w Brukseli chodzą parami bo z językiem na bakier.....

Wydaje się że gorzej już być nie może ! ......

Może, może! Znacznie gorzej!
Może wrócić PO i ryży folksdojcz!
21743
#Bajtel nieaktywny
6 lipca 2019r. o 15:53
[img=1562421212_5yq6jav.jpg]
~~Platynowy Rannik niezalogowany
6 lipca 2019r. o 17:09
a co to za ''yntelektualysta'' raczy nas to taką focią ?

korniszonku ... tylko na tyle cie stać? :]
14505
DP
6 lipca 2019r. o 20:29
~~Platynowy Rannik napisał(a):
~~Niebieskofioletowy Ambrowiec napisał(a):

oho...jakiś ''fahowiec'' się wypowiedział ...:]
a jaka bystrość --on też ''zauważył''

tyle że ambrowic zniknie i pojawi się jakaś ''fuksja'' w kolejnym ''fahowym'' temacie

ale wracając do tematu o szatanie bo on tu jest główną postacią a nie ''bóg''

dlaczego ten szatan już dawno nie został unicestwiony skoro ''bóg'' jest wszechmogący ?

proste pytanie?

moje wytłumaczenie jest też proste - bóg i szatan działają wspólnie i w porozumieniu ...hahahaha

no ambrowiec - błyśnij ''yntelektem '' :]

hmm
to nie moja opinia

nie przy pis uj mi tej myśli

dałam cudzysłów

Dopisane 06.07.2019r. o godz. 20:29:

obrażać INNYCH -TEGO uczą Was chrześcijan
postawa niegodna człowieka

to byłoby na tyle
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza