~~Niebieski Mieczyk napisał(a):DP napisał(a): ''Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami.'
Jestes fenomenalna charakteryzyjac sama siebie.
~~Niebieskofioletowy Ambrowiec napisał(a):~~Niebieski Mieczyk napisał(a):DP napisał(a): ''Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami.'
to ciekawe ja też to zauważyłem
wszystkie jej opinie wyrażane o innych idealnie do niej pasują
~~Celestynowa Scewola napisał(a): Marny strateg z Żoliborza i jego maskotka kłamca zostali ograni przez Merkel na szczycie UE jak dzieci w piaskownicy...... a pisiaki w Brukseli chodzą parami bo z językiem na bakier.....
Wydaje się że gorzej już być nie może ! ......
~~Platynowy Rannik napisał(a):~~Niebieskofioletowy Ambrowiec napisał(a):~~Niebieski Mieczyk napisał(a):DP napisał(a): ''Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami.'
to ciekawe ja też to zauważyłem
wszystkie jej opinie wyrażane o innych idealnie do niej pasują
oho...jakiś ''fahowiec'' się wypowiedział ...:]
a jaka bystrość --on też ''zauważył''
tyle że ambrowic zniknie i pojawi się jakaś ''fuksja'' w kolejnym ''fahowym'' temacie
ale wracając do tematu o szatanie bo on tu jest główną postacią a nie ''bóg''
dlaczego ten szatan już dawno nie został unicestwiony skoro ''bóg'' jest wszechmogący ?
proste pytanie?
moje wytłumaczenie jest też proste - bóg i szatan działają wspólnie i w porozumieniu ...hahahaha
no ambrowiec - błyśnij ''yntelektem '' :]